Reclamatii
In afara competentei

Max bet

13 mai 2020, 19:01
3

Am jucat pe maxbet am castigat o suma de 9600 de lei am vrut sa ma opresc la 8000 de lei , dupa la 8200 si ceva de lei pe miza de 120 de lei , imi spunea ca se reconecteaza la servar , in timpul ala rolele rula in continu, fara oprire . Dupa ma deconectat si am tot incercat sa ma conectez , si nu ma lasa , dupa ma conectat , si nu imi mai aparea soldul contul meu real care a fost la 8200 de lei aproximativ , era 0 si eu nu am rulat deloc nici un ban . Dupa am incercat sa iau legatura cu iei sa cer explicați si sa imi recuperez bani inapoi , am tot așteptat dar in zadar spune ca eu am fi jucat bani aia ca asa le apare , dar nu aveam cum sa joc pentru ca mi sa blocat contul ma deconectat . De 3 zile in fiecare zi am luat legatura prin sms , si tot aceasi chestie mi o spun, ca sa astept un email despre situația contului meu etc.... isi bat joc de oameni , cand , castiga o suma semnificativa de bani , ii anuleaza creditul . Am tot cerut explicați , nu m au lamurit cu nimic si nu mi au dat nici dreptate .

Nu nu am o captura foto cand am vrut sa fac captura foto nu m am putut conecta sideloc cand m am conectat numai aveam nimic in soldul meu din cont , dar iei mi au confirmat ca am avut 9134 de lei, si eu defapt am avut 9600 de lei aproximativ .
Buna ziua. Situatia aceasta se poate lamuri doar cu ei. Problema e ca inteleg ca nu ai o captura foto cu soldul pe care spui ca l-ai avut.
Mi au zis sa astept un email cu detalii despre situatia curenta si din 10 nu am primit nimic si i am scris si in 11 mai si 12 mai si tot nimic
Copy the token