marian.cosmina04
Bloguri
Comentarii2
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Max bet
Mi au zis sa astept un email cu detalii despre situatia curenta si din 10 nu am primit nimic si i am scris si in 11 mai si 12 mai si tot nimic
13 mai 2020
Max bet
Nu nu am o captura foto cand am vrut sa fac captura foto nu m am putut conecta sideloc cand m am conectat numai aveam nimic in soldul meu din cont , dar iei mi au confirmat ca am avut 9134 de lei, si eu defapt am avut 9600 de lei aproximativ .
13 mai 2020
Reclamatii

Max bet

In afara competentei
Am jucat pe maxbet am castigat o suma de 9600 de lei am vrut sa ma opresc la 8000 de lei , dupa la 8200 si ceva de lei pe miza de 120 de lei , imi spunea ca se reconecteaza la servar , in timpul ala rolele rula in continu, fara oprire . Dupa ma deconectat si am tot incercat sa ma conectez , si nu ma lasa , dupa ma conectat , si nu imi mai aparea soldul contul meu real care a fost la 8200 de lei aproximativ , era 0 si eu nu am rulat deloc nici un ban . Dupa am incercat sa iau legatura cu iei sa cer explicați si sa imi recuperez bani inapoi , am tot așteptat dar in zadar spune ca eu am fi jucat bani aia ca asa le apare , dar nu aveam cum sa joc pentru ca mi sa blocat contul ma deconectat . De 3 zile in fiecare zi am luat legatura prin sms , si tot aceasi chestie mi o spun, ca sa astept un email despre situația contului meu etc.... isi bat joc de oameni , cand , castiga o suma semnificativa de bani , ii anuleaza creditul . Am tot cerut explicați , nu m au lamurit cu nimic si nu mi au dat nici dreptate .

marian.cosmina04

Pariaza la
Copy the token