Reclamatii
In afara competentei

Dovada ca retragerile au fost aprobate, dar sunt în așteptare...

5 octombrie 2019, 17:25
7

Acum spun ca dacă au trecut cele , de la aprobare, ei se spala pe mâini. Dar faptul ca retragerile apar în așteptare nu e dubios?

Din moment ce au fost aprobate cred că au fost trimise.. Nu stiu exact unde este problema.. Stau si ma intreb.. Si eu.. totusi am o sumă de bani de primit.. Nu as vrea să îi pierd.. din data de 24 astept.. chiar e aiurea situația noastră.. nu ne răspunde nimeni cu nimic, ne raspund cand au chef si cu același mesaj la toata lumea.. Foarte urat din partea lor. Cred ca voi acționa în judecată pt ami recupera prejudiciul.
Cum plm legătură cu cei de la worldpay? Sa facem ceva.. Ca curbe de nervi
Unde apar in asteptare plățile? Cel puțin la mine la Banca nu apar niciunde, eu sunt cu retrageri din 24 si nu am primit nimic... ne au furat banii
in contul la casa pariurilor. La retrageri. uita-te in imagine. Scrie retrageri in asteptare. Aprobate, dar in asteptare.
Cine poate lua legatura cu cei de la worldpay sa le solicite codul ARN care face dovada tranzactiei. Cum aflam nr de contact daca au?
Pai si poateclua legatura cineva cu ei?sa le aratam dovezile?ei in 10 zile nu mai au treaba
Clau33
0
Deci ei nu au zis niciodata ca au aprobat plata...ei zic ca au facut plata..totul e la procesatorul de plati...adika worldpay..sau cu cine draq lucra ei
Copy the token