Reclamatii
In afara competentei

Retrageri aprobate și neincasate

4 octombrie 2019, 16:16
10

Am efectuat 4 retrageri începând cu data de 26 28 și . Mi-au fost aprobate dar în contul meu bancar nu au fost virați bani. Am dat emailuri la ei și îmi trimit același răspuns. Ba sa astept în 2-7 și acum îmi spune sa astept pana la 10 zile lucrătoare. Înainte de data de 25 mai exact pe am efectuat o retragere tot prin cont bancar și au ajuns în cont în 2 zile. Apoi după data de 25. nu am mai încasat nici o retragere. Am observat ca suntem mulți în aceasi situație. A-ți găsit vreo soluție pentru rezolvarea situație?

Pentru cine vede acest mesaj, cu aproximativ 2 saptamani in urma, cei de la casapariurilor si-au schimbat compania intermediara pentru transferuri bancare. Nu mai sunt tranzactii efectuate cu hattrick ci cu " worldpay ltd". Am discutat de doua ori cu cei de la worldpay telefonic insa nici ei nu m-au prea lamurit, au spus sa am rabdare la cele 7 zile lucratoare. Am reusit sa fac numai o retragere de la ei folosind transferul cu worldpay duoa schimbare. Insa cei de la worldpay au mentionat ca daca exista vre-o nelamurire sau problema peste masura, numai cei de la casapariurilor ne pot ajuta, ei nu fac nimic altceva decat sa preia banii si sa ii dea mai departe. Sper ca am fost de folos, si daca mai aflu ceva, voi mai posta.

In ziua de 08.10 se vor face 7 zile lucratoare pentru tranzactiile mele efectuate, ca prin urmare daca nu mi se vor onora banii, voi trece la alte masuri prin care se va enumera si televiziunea, afland ca sunt multi jucatori in aceasta situatie.

Daca cineva vrea ca acest comentariu sa fie pe pagina principala, poate posta.
Apropo ..au ceva office si in romania? Sau tu ai vb direct la ei in Uk ?
Da, am vorbit in UK, ca in Romania nu au nimic.
Poți sa îmi lași și mie numărul de telefon de la worldpay Ltd pentru ca la mine au trecut cele 7 zile lucrătoare și nu am primit nimic.
Cu numarul nu te pot ajuta, insa poti intra la ei pe site, alegi United Kingdom, pe urma compeletezi un formular si te vor suna ei. Nu cred ca sunt disponibili in weekend, dar poti incerca, pe mine m-au sunat intr-un minut la ambele conversatii.
Problema e ca odata zic 7 zile lucratoare.. alta data 10 zile.Am observat si eu ca au schimbat ceva la sistemul de plati.Si eu pe 07.10 fac 8 zile lucratoare.Daca nu imi ajung sumele de bani pana atunci am sa incep sa trec si eu la alte masuri.
e standard. Exact textul asta am primit si eu.
Cred că ne au tras țeapă. Nici un raspuns nu primim. Nr de contact nu au.. Eu am facut in data de 24 retragere si nimic pana acum concludent din păcate...
Nici una. Nu ne mai primim banii parerea mea
Copy the token