Reclamatii
In afara competentei

Retrageri efectuate si neincasate

4 octombrie 2019, 13:32
12

Buna ziua, In data de si am facut 3 retrageri in contul bancar si nici pana azi nu au intrat banii. Inainte intrau maxim in 2 zile. Am tot dat e-mailuri si primesc acelasi raspuns ca sa astept. Am sunat la banca si nu se vede nici o tranzactie. Observ ca sunt f multe retrageri in zilele acestea care nu au fost efectuate. Nu mi se pare normal si oricum raspunsurile e-mailuri sunt mai mult ca sigur generate automat.

Clau33
0
Apropo..dintre toti care ati facut reclamatie la ONJN ati primit un raspuns de la ei?
Comentariul a fost editat
Este un grup pe facebook probleme retragere castiguri casapariurilor intrati acolo cei care va confruntati cu problema asta sa discutam acolo sa vedem cum facem sa ne recuperam banii. Dati share va rog.
Acum am vazut si eu..mersi ca miai zis
Am observat ca au schimbat operatorul de plati pt ultime tranzactii care mi-au intrat au intrat din banci diferite: o tranzactie din Raif si unda din Unicredit.
E vb de doua tranzactii efectuate in 19. 09.
Alea au intrat in 2 zile.
E posibil sa fie ceva de la ei si nu de la CP. Habar nu am, iar raspunsurile lor seci nu ma ajuta cu nimic.
Sunt totusi sponsori principali la Liga 1 si Cupa, mi-e greu sa cred ca ar face ceva.( sau cel putin ma leg de speranta asta)
Pai da..dar si daca nu ar fi de la CP..tot ei trebuie sa ne ajute..noi avem prea putine detalii pt a vorbii cu procesatori sau altcineva
La mine retragere de pe 24 septembrie . Nu am primit nimic in emailuri tot zic sa astept. Am o suma destul de mare nu. Nu pot admite sa ma tepuiasca astia, ma enervez de imi vine sa le distrug agentiile
Iuliano nu esti singurul ...astept in jur de 2000E de la ei..problema e ca nush de ce se tot leaga ei de alea 10 zile lucratoare...de ce nu ar fi venit banii in a 4 sau a 5 zi...trebuie asteptat chiar pana in ultima zi?pai de unde vin banii aia? Honolulu? Ceva e putred.Banca nu vede nimic.Ori ei mint ori procesatorul de plati nu si-a facut treaba.Mai nou ne trimit la banca ..pai ce sa faca banca?Doar nu suna ei sa vada unde sunt banii lui cutare si cutare..
Am vazut mesajul care ti l-au trimis mie imi pare a "teapa" cum ti-au raspuns cu toate ca nu vreau sa fie asa. Eu am sunat la bcr am vorbit cu un operator , a zis ca in atatea zile trebuiau sa intre banii lejer si ca sa le solicit la cei de la casapariurilor codul ARN e un cod care face dovada tranzactiei. Am trimis mail la casapariurilor si tot vag au raspuns ca sa astept 10 zile lucratoare ca zilele de weekend nu sunt zile lucratoare...dar cred ca la urmatoarul mail sa nu imi raspunda ca la tine
Pai mie imi raspund...le zic aceeasi problema..ei raspund la fel..(cele 10 zile) , intr-un email le-am cerut si dovada a platii..S-au facut ca nu vad.unii zic ca ei lucreaza prin worldpay ltd ca si procesator ..dar ce sa le zic si lor? Totul e intre noi si CP.Degeaba incearca ei sa paseze problema in alta parte...Tot ce stiu e ca eu am pariat si jucat la CP nu la worldpay sau altcineva..
Clau33
1
Andreea tu pe ce banca ai facut retragerea?Ce ti s-a spus de la Casa Pariurilor?
Buna! Eu am facut in Raif. Casa Pariurilor imi da aceleasi mesaje standard ca sa astept 10 zile lucratoare si ca se vor vedea banii.
Am facut o retragere si la agentie si mi-au spus ca nu se pune pb sa nu primim banii. Nici nu stiu ce sa mai cred
La asta ma gandesc si eu..e prea mare compania sa te lase fara bani.Eu unul sper sa ne intre saptamana asta ce vine.
Copy the token