bya_andreea
Bloguri
Comentarii2
Reclamatii2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Retrageri efectuate si neincasate
Am observat ca au schimbat operatorul de plati pt ultime tranzactii care mi-au intrat au intrat din banci diferite: o tranzactie din Raif si unda din Unicredit.
E vb de doua tranzactii efectuate in 19. 09.
Alea au intrat in 2 zile.
E posibil sa fie ceva de la ei si nu de la CP. Habar nu am, iar raspunsurile lor seci nu ma ajuta cu nimic.
Sunt totusi sponsori principali la Liga 1 si Cupa, mi-e greu sa cred ca ar face ceva.( sau cel putin ma leg de speranta asta)
6 octombrie 2019
Retrageri efectuate si neincasate
Buna! Eu am facut in Raif. Casa Pariurilor imi da aceleasi mesaje standard ca sa astept 10 zile lucratoare si ca se vor vedea banii.
Am facut o retragere si la agentie si mi-au spus ca nu se pune pb sa nu primim banii. Nici nu stiu ce sa mai cred
6 octombrie 2019
Reclamatii

Retragere

Rezolvat
Buna ziua, Am facut 3 retrageri pe data de 15.12 prin metoda transfer bancar. Ele au fost aprobate, insa nici pana azi banii nu au intrat in cont. De obicei la transfer bancar intra insistant. Am luat legatura cu ei si au zis ca ei au transferat banii si ca sa sun la banca ca sigur acolo e pb.

Retrageri efectuate si neincasate

In afara competentei
Buna ziua, In data de 26.09 si 30.09 am facut 3 retrageri in contul bancar si nici pana azi nu au intrat banii. Inainte intrau maxim in 2 zile. Am tot dat e-mailuri si primesc acelasi raspuns ca sa astept. Am sunat la banca si nu se vede nici o tranzactie. Observ ca sunt f multe retrageri in zilele acestea care nu au fost efectuate. Nu mi se pare normal si oricum raspunsurile e-mailuri sunt mai mult ca sigur generate automat.

bya_andreea

Copy the token