Promotii 1-3 noiembrie - Liga Campionilor si Europa League

Pentru etapa a patra a fazei grupelor Champions League si Europa League majoritatea caselor de pariuri de top ofera promotii, de pe urma carora puteti castiga destul de mult.
 
Vom incepe cu promotiile dedicate exclusiv jucatorilor noi, una dintre ele venind de la 888sport. Aceasta ofera cote marite pentru derby-ul de marti dintre Manchester City si Barcelona. Daca in mod normal cotele la victorie sunt 2.5 pentru Barcelona si 2.85 pentru Manchester City, in urma aplicarii cotelor speciale avem cota 8.00 pentru victoria Barcelonei si cota 11.0 pentru cea a ‘’cetatenilor’’. Daca va veti inregistra la 888sport pentru aceasta promotie veti fi in continuare eligibil pentru bonusul de bun-venit de pana la 1 000 lei.
 

Oferta este valabila pentru primii 1 000 romani care se vor inscrie la 888sport si vor plasa un pariu pe victoria uneia dintre cele doua echipe. Suma minima ce trebuie pariata pentru a obtine aceasta oferta este 5 lei, cea maxima fiind 50 lei. Daca plasati o suma mai mare, restul se va calcula la cota normala. Castigurile extra vor fi platite sub forma de bonus, acesta fiind valabil timp de 60 zile. Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00.
 
Continuam cu oferta casei de pariuri Betfair, care este asemanatoare cu cea de la 888sport. Aceasta ofera cota 8.00 pentru victoria Barcelonei celor care se vor inregistra la aceasta casa de pariuri utilizand codul promotional ZSKM45. Daca acceptati aceasta oferta (utilizand codul) nu veti mai fi eligibil pentru bonusul de bun-venit de pana la 200 euro.
 
 
Miza maxima pentru a beneficia de aceasta cota este 50 lei. Daca veti plasa o miza mai mare, restul va fi inmultit cu acea cota normala, care in acest moment este 2.45. Daca pariul nu va fi castigator, miza va fi rambursata, in limita a 50 lei. In ambele cazuri, suma returnata de Betfair in cont trebuie rulata o singura data pe cote minime de 1.5.  Daca veti plasa un pariu multiplu, minim un eveniment trebuie sa aiba cota 1.5. Este cel mai usor rulaj avut in acest moment de o casa de pariuri. Asta ca sa nu mai spunem ca bonusul este valabil pe o perioada de 90 zile.

Casa de pariuri Sportingbet a pregatit o promotie valabila doar astazi, 1 noiembrie, prin care ofera un freebet  in valoare de 50 lei. Pentru a-l castiga trebuie sa plasezi minim un pariu pre-live, care poate fi singur pe bilet sau combinat, de cel putin 100 lei pe meciuri de astazi din Champions League. Cota minima a unei selectii este 1.8. Freebetul va fi creditat, indiferent de rezultat, pe 2 noiembrie si va putea fi folosit doar la pariurile din Champions  League din acea zi. 
 

Printre alte promotii 1-3 noiembrie se numara si cea de la Fortuna, aceasta casa de pariuri recompensandu-ne cu un freebet de 20% pana la 100 lei daca vom plasa 5 pariuri pe meciurile din cupele europene din aceste 3 zile. Pariurile trebuie plasate pre-live si singure pe bilet, cota minima a unuia fiind 1.5. Observam un lucru interesant si anume acela ca nu exista miza minima.
 

Freebetul va fi  creditat imediat dupa ce ultima din cele 5 partide eligibile s-a incheiat. Puteti plasa mai multe pariuri eligibile, insa doar suma primelor 5 (castigatoare sau pierdute, nu si anulate) va conta in vederea acordarii freebetului. Sa spunem ca toate cele 5 meciuri trebuie sa fie diferite pentru a fi eligibile, dar si ca pariurile trebuie plasate pe bani reali. Freebetul trebuie folosit in termen de 7 zile din momentul in care a fost creditat, cota maxima pe care poate fi pariat fiind 8.00.
 
La casa online Winmasters avem doua promotii vizand cupele europene. Prima ne ofera pana la 50% bonus la pariurile acumulatoare (biletele multiple) din cupele europene, in cazul de fata. Pentru a te califica pentru un bonus trebuie sa plasezi minim 10 lei si 5 pariuri pe bilet doar din aceste doua competitii, cota minima a unui eveniment fiind 1.35. Daca vei avea 5 evenimente, iar biletul va fi castigator, vei avea un bonus de 5%. Acesta va creste cu 5% pentru fiecare eveniment in plus, bonusul maxim fiind de 50% din castigurile nete pentru un bilet cu minim 14 selectii. Pentru inspiratie va sugeram sectiunea ‘’Biletul zilei’’, acolo unde avem experti care chiar se pricep la fotbal.
 

Optiunile eligibile pentru aceasta promotie sunt urmatoarele: rezultat final; total goluri (over/under) si ambele sa inscrie (Da/Nu). Bonusul va fi creditat in maxim 72 ore de la incheierea jocurilor. Utilizatorii cu un bonus activ nu sunt eligibili pentru aceasta promotie. Suma maxima bonus acordata unui client in fiecare saptamana este 2 000 lei. Bonusul trebuie pariat o singura data la cote minime de 1.8.
 
A doua promotie de la Winmasters ne ofera 25 rotiri gratuite la jocul ca la aparate ‘’Crazy Cows’’ pentru fiecare din cele 3 zile in care am plasat pariuri pre-live pe Champions League, respectiv Europa League. Asadar, la sfarsitul unei etape din cupele europene vei obtinee 75 rotiri gratuite la acest joc daca vei plasa zilnic 5 pariuri diferite in valoare de 20 lei fiecare. Daca intr-o zi vei plasa doua pariuri vei primi 10 rotiri pentru acea zi, iar daca vei plasa trei sau patru pariuri vei primi 15 rotiri.
 

Rotirile sunt valabile timp de 10 zile de cand prima a fost efectuata. Orice castig din urma rotirilor gratuite trebuie rulat de minim 10 ori inainte de a solicita o retragere. Castigul maxim din rotirile gratuite este limitat la 200 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la incheierea ultimei rotiri.
 
Ultimele doua promotii 1-3 noiembrie 2016 vin de la casa de pariuri Circus, care ne poate oferi doua freebeturi. Primul va fi creditat in contul nostru daca vom plasa un pariu simplu si pre-live de minim 25 lei pe meciul de miercuri dintre Tottenham si Leverkusen si doar daca acesta se va incheia cu scorul de 0-0. Al doilea, in valoare de maxim 100 lei, ne va fi oferit daca vom efectua o depunere si vom paria minim 50 lei pe meciul de Europa League dintre Astra Giurgiu si Viktoria Plzen.
 
Pentru a participa la promotie trebuie sa bifezi casuta verde de pe biletul de pariuri. In ambele cazuri freebetul va  fi acordat in maxim 48 ore de la incheierea meciului. Pariul gratuit este valabil timp de 7 zile, putand fi jucat pe bilet simplu sau multiplu, live sau pre-meci. Valoarea freebetului nu va fi returnata in cont in cazul unui castig.