Programul caselor de pariuri offline in vreme de Coronavirus

Desi casele de pariuri online au capatat o tot mai mare amploare si popularitate, inca mai sunt pariori ce asteapta cu infrigurare programul orar pentru casele de pariuri offline.

Se stie ca agentiile de pariuri stradale au fost inchise in perioada 15 marie-15 mai 2020, pe timpul starii de urgenta cauzata de noul Coronavirus.

Va prezentam aici programele orare normale ale celor mai importante case de pariuri offline din Romania. Aceste programe pot superi modificari in zilele de sarbatoare, iar acele programe speciale le veti afla, in timp util, de pe site-ul nostru.

Program casa de pariuri Superbet

Casa de pariuri Superbet functioneaza si in meciul offline cu peste 1000 de agentii. Programul orar al celor mai multe agentii stradale Superbet este 10.00-22.00. Sunt cateva agentii, majoritatea in Bucuresti, care au program pana la orele 24.00.

In peste 500 de agentii Superbet se pot plati biletele jucate folosind direct cardul bancar.

Program casa de pariuri Fortuna

Casa de pariuri Fortuna  functioneaza foarte bine si in mediul offline. Oferta generoasa si acel bonus dublu, care acum este valabil si in mediul online, au facut din casa de pariuri Fortuna una foarte populara in randul pariorilor din Romania.

Programul orar al agentiilor offline Fortuna este 10.00-23.00.

Program Casa Pariurilor

Casa Pariurilor are un program asemanator cu celelalte case de pariuri offline, si anume 10.00-22.00. Prelungirea activitatii fotbalistice, mai ales in marile campionate, a facut ca acest operator sa nu mai apeleze, in acest an, la programul traditional scurt de vara, 12.00-20.00, pe care il utiliza. Dat fiind ca urmeaza fazele finale Champions League si Europa League, e putin probabil ca programul de vara sa fie pus in practica in acest an.

Program casa de pariuri Stanleybet

Casa de pariuri Stanleybet are o traditie indelungata in randul operatorilor de pariuri offline din Romania.Programul orar obisnuit la casa de pariuri Stanleybet este 10:00 – 22.00. Exista insa si unele agentii care tin deschis doar pana la ora 21.00.

Program casa de pariuri Baumbet

Casa de pariuri Baumbet functioneaza in ambele versiuni, offline si online. Agentiile de pariuri stradale Baumbet au programul orar 09.00-22.00, ceea ce le situeaza printre cele mai matinale din tara.

Program casa de pariuri MozzartBet

Casa de pariuri MozzartBet si-a pierdut din atractivitate din cauza ca a ales sa nu mai ofere pariorilor un bonus de bun venit. Programul orar al agentiilor offline MozzartBet este 09.00-22.00.

Program casa de pariuri PublicWin

Casa de pariuri PublicWin functioneaza si ea atat in mediul online cat si in offline. Programul orar normal al agentiilor de pariuri stradale Public Win este 10.00-22.00.

Program casa de pariuri GetsBet

Casa de pariuri GetsBet are o istorie bogata in meciul offline, pe care o duce mai departe. Programul orar obisnuit al agentiilor GetsBet stradale este 10.00-22.00.

La modul galopant in care evolueaza pandemia de Coronavirus nu este deloc exclus ca agentiile de pariuri stradale sa fie din nou inchise. In aceste conditii, casele de pariuri online raman varianta permanent valabila, de luat in calcul, pentru cei ce joaca la pariuri sportive.