Ce agentii de pariuri online ofera pariuri pentru Liga a III-a

Fiind vorba despre case de pariuri care au licenta pentru Romania, era oarecum ciudat ca acestea sa nu beneficieze de pariuri pentru Liga I.

Dintre aceste case pariuri online , doar cateva ofera pariuri pre-meci pentru Liga a II-a. Cand vine vorba insa de pariuri live, acestea se inmultesc. Aceeasi situatie se intampla si in Liga a III-a, casele de pariuri ce ofera optiuni pre-live fiind insa mai putine, doar cateva meciuri fiind listate. La pariuri live observam si alte case de pariuri care introduc in oferta Liga a III-a. In general, meciurile din al treilea esalon se disputa in fiecare vineri.
 
Si noi ne-am intrebat, la fel ca voi, ce agentii de pariuri online ofera pariuri pentru Liga a III-a. Prin urmare, am efectuat un ‘’studiu de piata’’ pentru meciurile care se desfasoara astazi, 7 octombrie. Am observat, cum era si logic, intr-un fel, ca aceste pariuri apar cu putine ore sau chiar minute inainte de startul partidelor. Astfel, cu 15-20 minute inainte ca acestea sa inceapa, 4 case online aveau in oferta sa pariuri pentru cel putin un meci din esalonul al treilea. Este vorba despre Netbet (click aici pentru recenzie), Fortuna (click aici pentru recenzie), Betfair (click aici pentru recenzie) si Maxbet (click aici pentru recenzie). Marturisim ca am constatat cu surprindere sa aflam ca Betfair are cele mai multe meciuri pre-live la care se poate paria: 11 la numar, fiecare meci avand cel putin 15 variante de pariere.
 

betfair pariuri liga 3


La acest capitol casa de pariuri Betfair este urmata de Netbet, care detine in oferta 7 meciuri din liga a III-a, fiecare dintre ele avand 19 optiuni de pariere. In aceasta vreme, atat Fortuna, cat si Maxbet aveau 8 optiuni de pariere pentru acelasi meci. Este vorba despre CSM Lugoj vs CNS Cetate Deva. Printre aceste optiuni de pariuri se numarau Rezultat final, Under/Over 2.5 goluri sau Scor corect.
 

Dupa ce incep meciurile se schimba lucrurile?

Situatia este insa schimbata in bine atunci cand ne uitam in sectiunea ‘’Pariuri Live’’, prin prisma faptului ca mai multe agentii de pariuri ofera pariuri pentru Liga a III-a. Astfel, Netbet ofera acum 10 pariuri, majoritatea avand 21 optiuni, insa la Betfair gasim doar 5 meciuri din esalonul al treilea la care se poate paria live, numarul de optiuni pentru fiecare partida fiind si el mai mic. Sa spunem insa ca anumite meciuri pot aparea sau disparea din senin din oferta de pariuri, asta intamplandu-se des in cazul ligilor inferioare, nu numai din Romania.
 

pariuri Liga 3 netbet


Daca in cazul caselor de pariuri Fortuna si Maxbet inainte de ora 15:00 gaseam doar un meci in oferta de pariuri, cand vine vorba despre pariuri live fiecare dintre cele doua agentii ofera 6 meciuri, fiecare meci avand 9 variante de pariuri.
 
Insa si casele de pariuri care nu dispuneau de vreun meci din liga a III-a inainte ca ele sa inceapa, acum au introdus cateva in oferta. Vom incepe cu Unibet (click aici pentru recenzie), care beneficiaza de departe de cea mai buna oferta, aceasta oferind maii mult de 30 optiuni pentru cele 8 meciuri afisate.
 

pariuri liga 3 unibet


Accesand sectiunea ‘’Pariuri live’’ la casa de pariuri Winmasters (click aici pentru recenzie) gasim 6 meciuri din Liga a III-a, fiecare avand cel putin 10 variante de pariu. Tot 6 pariuri live ofera si casa de pariuri Sportingbet (click aici pentru recenzie), fiecare beneficiind de aproximativ 15 variante de pariere. Uitandu-ne la o casa online diferita si anume Betano (click aici pentru recenzie), observam ca ni se ofera 11 meciuri, cateva avand insa sub 10 variante de pariu.

Concluzii

Daca doresti sa plasezi pariuri pe Liga a III-a trebuie sa astepti pana in ultimele ore sau chiar minute dinaintea inceperii meciurilor. Chiar si asa, numarul pariurilor pre-live nu este impresionant, doar cateva case de pariuri introducandu-le in oferta. In schimb, dupa ce partidele incep gasim mai multe pariuri, aproape toate casele de pariuri online oferind optiuni. Sigur, asta se intampla in mare parte fiindca aceste case de pariuri au luat licenta pentru Romania, oferind si interfata in limba romana. Altfel cu siguranta nu aveam parte de atatea meciuri sau variante de pariere.
 
Daca doriti sa pariati pre-live pe Liga a III-a va recomandam casele de pariuri Betfair (click aici pentru a te inregistra) si Netbet (click aici pentru a te  inregistra). Tot Netbet recomandam si in cazul in care vrei sa pariezi live, poate chiar din tribuna, casa de pariuri Unibet (click aici pentru a te inregistra) detinand insa suprematia la acest capitol.
 
La nicio agentie online nu se gaseste o oferta pentru toate meciurile care au loc la acea ora in Liga a III-a. Beneficiem de oferte doar pentru meciurile importante si pentru cele la care un reprezentant al acelei case de pariuri se afla in stadion, pentru a transmite fiecare actiune. De aceea, numarul meciurilor din liga a III-a de care beneficiaza o casa de pariuri poate diferi de la o saptamana la alta.