Fortuna mareste bonusul de inregistrare la 500 RON

Nu a trecut nici macar un an de cand casa de pariuri Fortuna lansa un bonus de inregistrare destul de atractiv. Acum ne surprinde din nou cu un bonus care probabil va atrage multe priviri. Este vorba despre un bonus de 100% din suma depusa, pana la 500 lei, conditiile de rulaj fiind destul de accesibile.

5d5d610750105_1566400775.jpg

Ce trebuie sa fac?

Poti intra in posesia bonusului de bun-venit doar daca nu ai efectuat niciun depozit la Fortuna. Bonusul trebuie acceptat in termen de 3 zile de la inregistrare, acceptare ce se efectueaza prin apasarea unui buton la logare, cand iti va aparea o fereastra pop-up. Dupa ce l-ai acceptat depune pe platforma de pariuri sportive, depunerea trebuind efectuata in maxim 3 zile de la acceptarea bonusului.  

Despre recompensa

Acest bonus nou de inregistrare la Fortuna are conditii de rulaj destul de decente. Astfel, bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.5 in termen de 14 zile de la efectuarea primei depuneri. Nu se iau in calcul la rulaj pariurile la care ai optat pentru Cash Out, dar nici cele la care, din diverse motive, s-a primit cota 1.00. Dupa ce ai indeplinit conditiile, bonusul se va converti in bani cash. Acesti bani trebuie rulati o singura data inainte de a putea fi retrasi, indiferent de cota.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Fortuna de pe acest link
  • Efectueaza o prima depunere pentru a primi un bonus de 100%, pana la 500 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.5 in termen de 14 zile, apoi va fi convertit in bani cash
  • Acesti bani cash trebuie rulati o singura data, indiferent de cota, inainte de a putea fi retrasi

Nu mai sta pe ganduri si profita chiar azi de bonus