Fortuna mareste bonusul de inregistrare la 500 RON

Nu a trecut nici macar un an de cand casa de pariuri Fortuna lansa un bonus de inregistrare atractiv. Acum ne surprinde din nou cu un bonus care probabil va atrage multe priviri. Este vorba despre un bonus de 100% din suma depusa, pana la 500 lei, conditiile de rulaj fiind destul de accesibile.

5d5d610750105_1566400775.jpg

Cum accesez bonusul Fortuna?

Poti intra in posesia bonusului de bun-venit doar daca nu ai efectuat niciun depozit pana acum la Fortuna. Bonusul trebuie acceptat in termen de 3 zile de la inregistrare, acceptare ce se efectueaza prin apasarea unui buton la logare, cand iti va aparea o fereastra pop-up. Dupa ce l-ai acceptat depune ce suma doresti pe platforma de pariuri sportive, depunerea trebuind efectuata in maxim 3 zile de la acceptarea bonusului.  

Cum rulez bonusul Fortuna

Acest bonus nou de inregistrare la Fortuna are conditii de rulaj destul de decente. Astfel, bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.5 in termen de 14 zile de la efectuarea primei depuneri. Dupa indeplinirea a 50% din rulaj, vei primi 50% din valoarea bonusului. La indeplinirea a 100% din rulaj, primesti si restul de bonus, pana la 100%. Suma bonus astfel primita trebuie rulata minimum o data, indiferent de cota, inainte de a fi retrasa. Nu se iau in calcul la rulaj pariurile la care ai optat pentru Cash Out, dar nici cele la care, din diverse motive, s-a primit cota 1.00. Dupa ce ai indeplinit conditiile, bonusul se va converti in bani cash. Acesti bani trebuie rulati o singura data inainte de a putea fi retrasi, indiferent de cota.

Conditiile de rulaj chiar imi plac, in comparatie cu cele extrem de dificile ale altor case de pariuri. Cotele de 1.5 necesare se pot obtine si din combinarea mai multor evenimente sportive. 

Rezumat bonus Fortuna

  • Creeaza-ti cont la Fortuna de pe acest link;
  • Efectueaza o prima depunere pentru a primi un bonus de 100%, pana la 500 lei;
  • Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.5 in termen de 14 zile, apoi va fi convertit in bani cash;
  • Dupa indeplinirea a 50% din rulaj, vei primi 50% din valoarea bonusului. La indeplinirea a 100% din rulaj, primesti si restul de bonus, pana la 100%. Suma bonus astfel primita trebuie rulata minimum o data, indiferent de cota, inainte de a fi retrasa.