Noul bonus de inregistrare Fortuna fara conditii de rulaj

De curand, casa online Fortuna si-a marit bonusul de inregistrare, acesta fiind unul foarte atractiv, care iti ofera garantia ca nu vei pierde nimic. Asta deoarece Fortuna este una dintre putinele case online care ofera un pariu fara risc si singura la care nu este necesar rulajul pentru acest tip de bonus.

Este vorba despre un pariu fara risc in valoare de 50% pana la 300 lei. De pariul fara risc vei beneficia daca primul tau pariu de dupa inregistrare la casa online Fortuna este necastigator.

In cazul unui pariu castigator, bonusul este considerat consumat. Pariul poate fi plasat pe orice eveniment sportiv pre-meci sau chiar pe un bilet multiplu. Spre exemplu, daca ai mizat pe victoria FCSB in partida contra Craiovei, iar aceasta va castiga pariul fara risc nu iti va mai fi acordat. In schimb, daca FCSB nu se va impune vei primi in cont 50% din valoare a mizei, pana la 300 lei.


5bca016f31ffa_1539965295.jpg

Conditii de obtinere a bonusului Fortuna

Trebuie specificat ca esti eligibil la noul bonus de inregistrare Fortuna fara conditii de rulaj doar daca il vei activa in maxim 3 zile de la inregistrare.

In cel mult 3 zile dupa activare trebuie sa plasezi primul pariu. Miza minima pentru ca pariul fara risc sa se poata acorda este 10 lei, acesta creditandu-se imediat ce pariul a fost stabilit necastigator. In cazul in care pariul este anulat miza se ramburseaza cash, bonusul fiind incheiat. Pariurile la care s-a folosit optiunea cash out nu sunt luate in considerare.  

Acesta este doar unul dintre bonusurile oferite de catre casa de pariuri Fortuna.

Rezumat bonus Fortuna

  • Creeaza-ti cont la Fortuna de pe acest link;
  • Activeaza (de pe site) pariul fara risc in termen de 3 zile de la inregistrare;
  • In maxim 3 zile de la activare trebuie plasat primul pariu;
  • Daca pariul este necastigator vei primi inapoi in cont 50% din miza, pana la 300 lei;
  • Rambursarea este cash, fara conditii de rulaj.


Profita si tu de acest bonus nemaiintalnit >>>