Casa Pariurilor - ce ne place si ce nu ne place

Casa Pariurilor” este binecunoscuta in lumea pariorilor din Romania, pentru ca este una dintre cele mai vechi case de pariuri ce functioneaza in tara noastra, ea fiind urmasa deja legendarei Astra Sport Bets.

In mediul offline, “Casa Pariurilor” are peste 700 de agentii deschise in intreaga tara. Sunt peste 80 de agentii in Bucuresti, dar sunt si multe orasele mici in care sunt deschise sucursale “Casa Pariurilor”.

 Dupa trecerea in legalitate a  piatei pariurilor online, in anul 2015, “Hattrick- PSK”, compania croata care detine Casa Pariurilor, a decis ca este momentul perfect sa intre si pe piata pariurilor online.

Detinatoare a  Licentei nr. L1160652W000306 emisa de catre ONJN, “Casa Pariurilor” va putea opera legal in Romania pana la data de 30 iulie 2026.

În anul 2017 operatorul care are în portofoliul sau casa de pariuri Fortuna, una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România, a preluat și Casa Pariurilor. 

In momentul tranzactiei, Per Widerstrom, CEO al Fortuna Entertainment Group spunea: 

" Achiziţionarea a Hattrick Sports Group este linia de hotar în planul companiei atât de a deveni «primul operatorul licenţiat central şi est-european în mai multe domenii de pariuri şi jocuri» cât şi un testament pentru valoarea creaţiei strategice.

 Intenţia noastră este de a păstra brand-urile Fortuna şi Casa Pariurilor în România, exact ca şi PSK şi Hattrick în Croaţia".

Asadar, in acest moment, casele de pariuri Fortuna si Casa Pariurilor functioneaza fiecare ca operatori de pariuri sportive de sine statatori.

Este demn de mentionat faptul conform caruia Casa Pariurilor este, incepand din anul 2019, unul dintre sponsorii Ligii 1 si Ligii a doua pentru urmatorii cinci ani.

5da0c83e97a26_1570818110.jpg

 Oferta de pariuri sportive Casa Pariurilor

Am vorbit aici, pe larg, despre oferta de pariere  si cotele pe care ni le ofera Casa Pariurilor

Voi spune, fara teama de a gresi,   ca oferta Casa Pariurilor s-a diversificat  in ultima vreme, nu se mai bazeaza doar pe cele mai cunoscute si pariate sporturi, fotbal, tenis, hochei si baschet. 

Am vazut acum la Casa Pariurilor si oferte din sporturile mai putin populare, precum polo, cricket, badminton, darts, sporturi de contact sau fotbal in sala. Se poate paria chiar si pe e-sports, intalnim chiar si oferte de pariuri politice, ce au ca subiect alegerile prezidentiale din Romania.

In ceea ce priveste varietatea optiunilor de pariere pe meciurile de fotbal, aici oferta Casei Pariurilor nu se poate compara, totusi, cu cea a “greilor” din bransa. 

Spre exemplu, oferta la un meci de fotbal din preliminariile europene numara mai putin de 100 de optiuni de pariere la Casa Pariurilor, comparabila cu cea de la Fortuna, dar mult sub cea de peste 500 de optiuni intalnita la Superbet.  Pentru un meci de tenis gasim  15 optiuni fata de 29 la Fortuna si fata de  55 de optiuni  intalnite la Superbet.

Diversitatea ofertei de pariere este o  sectiune urmarita cu atentie de pariorii ce doresc sa isi faca un cont online, la care Casa Pariurilor mai are lucruri de pus la punct.

 Cotele pariurilor la Casa Pariurilor

Va oferim si cateva considerente legate de cotele de pariere pe care le intalnim la Casa Pariurilor.

Pentru a fi cat se poate de concreti, am comparat cotele unui meci de Champions League, Galatasaray  vs Real Madrid, la Casa Pariurilor si la Fortuna. La Casa Pariurilor, cotele pentru outsider, Galata, sunt simtitor mai mari (6.00 fata de 5.44), la egal sunt mai mari, de asemenea (4.40 fata de 4.32), iar pentru cota 2 sunt putin mai mici, (1.52 fata de 1.57).

Se poate vedea astfel ca oferta Casei Pariurilor este comparabila cu a altor case de pariuri cu staif de pe piata pariurilor din Romania.

Ramane totusi un mister pentru mine motivul pentru care Casa Pariurilor nu are o oferta de pariere si cote practic echivalenta cu cele de la casa de pariuri Fortuna, operatorul de pariuri care o detine, care o are in portofoliu.

Asa cum se intampla la 888 Sport, de exemplu, casa de pariuri care se afla in portofoliul Unibet.

Bonusuri si promotii Casa Pariurilor

Despre bonusul de 200 de lei la prima depunere oferit de Casa Pariurilor am vorbit foarte pe larg aici.

In afara acestuia, exista numeroase promotii periodice la Casa Pariurilor, trebuie doar sa fiti permanent pe faza. De exemplu, in acest moment, este in desfasurare “Liga castigatorilor”, care ofera premii celor care pariaza pe meciurile din Liga 1, Liga secunda, Liga a treia si Cupa Romaniei. Biletele necastigatoare intra intr-o tombola in care se pot castiga premii atractive, de la o Dacia Duster pana la bonusuri de 100 de lei in contul de pariere.

Iata si un lucru demn de apreciat:

Pentru ca pariorii sa aiba cea mai placuta experienta de jucatori, Casa Pariurilor  plătește taxa de 2% la fiecare depunere a acestora. Astfel, la Casa Pariurilor, cei ce pariaza joaca chiar sumele de bani pe care le depun, acestea nu sunt diminuate de acea taxa de 2%. 

5da0c97e7c696_1570818430.jpg
Retragerea castigurilor la Casa Pariurilor

Fiind o prezentare obiectiva a casei de pariuri Casa Pariurilor,  acest articol va prezenta si lucrurile bune dar si pe cele mai putin bune despre acest operator de pariuri.

Ce-i doare cel mai mult pe pariori, si pe buna dreptate? Retragerea operativa a castigurilor, asta e ceea ce-si doresc pariorii si la Casa Pariurilor.

Atat timp cat depunerile in conturile de pariuri se fac practic instantaneu, pretentia ca si retragerile sa se proceseze rapid este perfect justificata. 

 In ultima vreme au fost inregistrate unele probleme cu retragerile prin transfer bancar la Casa Pariurilor.

 Raspunsul celor de la Casa Pariurilor la aceste intarzieri ale retragerilor prin transfer bancar este ca acest operator s-a aliniat la reglementarile impuse de lege și incepând cu 18 septembrie 2019, a implementat procesatorul de plăți Safecharge.

Ca urmare, pariorii care au ales sa faca retrageri in contul bancar au fost nevoiți să aștepte între opt și zece zile pentru procesare, ceea ce nu a fost deloc pe placul jucatorilor. A fost ceva tensiune in randul pariurilor, aceasta regasindu-se si in discutiile de pe site-ul nostru. 

Problemele s-au rezolvat, dar reactia Casei Pariurilor a lasat de dorit; ea a venit la mult timp dupa ce problemele au fost semnalate, atat pe site-ul operatorului, cat si pe site-ul nostru, iar tensiunea in randul celor ce aveau de primit bani in cont devenise deja una ajunsa la cote de avarie.

Va sfatuim sa alegeti optiunea de retragere   pe card, care e la fel de sigură, dar si mult mai rapidă. In aceasta varianta, tranzacția se procesează în maximum două zile.

Parerile pariorilor, obiective sau nu, despre casa de pariuri ”Casa Pariurilor” se pot regasi pe site-ul nostru.

Intr-o era a digitalizarii si a operatiunilor online, Casa Pariurilor nu prea te incurajeaza sa joci la pariuri online.

Pe langa problemele cu intarzierile platilor online, caile de comunicare cu clientii sunt sarace ( exista doar e-mail) si ofera raspunsuri generale, sablonarde, robotizate. Pariorii doresc sa aiba raspunsuri rapide la intrebarile lor, iar acest lucru se poate realiza prin live-chat, nu prin mijloace care permit primirea raspunsurilor dupa ore bune sau chiar zile.

Relatiile cu clientii trebuie neaparat imbunatatite substantial, pentru ca operatorul Casa Pariurilor sa devina un actor pe deplin credibil in peisajul pariurilor sportive din Romania.

 Am spus la inceput ca Fortuna a preluat  Casa Pariurilor. Impresia mea este ca, deocamdata, Casa Pariurilor este ruda saraca in aceasta tranzactie. Sper ca nu pentru mult timp, iar lucrurile vor evolua in bine in perioada imediat urmatoare.