Bonusurile Casa Pariurilor sunt foarte sexy

Casa Pariurilor, urmasa „legendarei” Astra Sport Bets, este locul in care foarte multi romani au primit botezul pariurilor sportive.

Casa Pariurilor are licenta de operare valabila pana in 31 iulie 2026, iar din anul  2018 fost preluata de compania care detine si operatorul de pariuri Fortuna. Acest lucru a creat o mare emulatie, iar Casa Pariurilor a luat tot mai mult avant. Sa nu uitam ca aceasta casa este sponsorul oficial al Ligilor 1 si 2 de fotbal din Romania pentru sezonul 2019-2020.

Revenind la pariurile sportive, vom vorbi aici despre bonusurile si promotiile de la Casa Pariurilor.

5d4bc571261df_1565246833.jpg

1. Casa Pariurilor- bonus de bun venit

Va spun din start ca nu sunt multe bonusuri la Casa Pariurilor, cantitativ vorbind, dar mie mi s-au parut a fi foarte prietenoase, foarte accesibile.

 Bonusul la prima depunere se acorda o singura dată și poate fi revendicat de catre jucătorii eligibili, doar atunci cand aceștia îndeplinesc cerintele minime de depunere.

Bonusul se acordă in maximum 48 de ore de la efectuarea primei depuneri.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului de inregistrare este echivalentul a 100% din suma primei depuneri, pană la maximum 200 de lei. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare. 

Pentru îndeplinirea cerințelor de rulare, bonusul trebuie rulat o dată, pe un singur pariu, fara restrictie de cota.

Condițiile de acordare a bonusului de inregistrare Casa Pariurilor

 • Bonusul Casa Pariurilor este acordat fiecarui jucator nou inregistrat, doar o singura data, la prima depunere in contul său de joc pe platforma www.casapariurilor.ro;
 • Bonusul acordat trebuie pariat în întregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta de joc;
 • Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite;
 • Daca  jucătorii nu vor utiliza bonusul acordat, într-o perioada de 30 de zile de la data acordării, bonusul va fi dezactivat automat;
 • Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se afla în perioada de auto-excludere, indiferent din  ce motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus;

Mie mi se pare a fi un bonus online ce are conditiile de rulare cele mai generoase de pe piata pariurilor.

Asadar, cand vorbim despre bonusuri Casa Pariurilor merita a fi mentionata in topul acestora.

2. Bonus Casa Pariurilor pentru biletele multiple

Din dorinta de a-si fideliza jucatorii, Casa Pariurilor ofera bonus pentru biletele multiple, care contin cel putin 5 evenimente. Bonusul se acorda doar daca fiecare eveniment de pe bilet are cota mai mare sau egala cu 1.25. Bonusul este  valabil pentru doar in agentiile offline.

 Procentele de bonus sunt urmatoarele:

 • 5% pentru 5 evenimente
 • 6% pentru 6 evenimente
 • 10% pentru 7 evenimente
 • 15% pentru 8 evenimente
 • 20% pentru 9 evenimente
 • 25% pentru 10 evenimente
 • 30% pentru 11 evenimente
 • 35% pentru 12 evenimente
 • 40% pentru 13 evenimente
 • 45% pentru 14 evenimente
 • 50% pentru 15-19 evenimente
 • 100% pentru 20-25 evenimente
 • 150% pentru 26+ evenimente

3. Casa pariurilor - promotii

Promotiile Casa Pariurilor nu sunt multe la numar, dar sunt generoase si foarte bine tintite.

De exemplu, in agențiile Casa Pariurilor te așteaptă un Bonus de 5% la câștiguri pe Noile Pariuri LIVE.

Toate biletele câștigătoare jucate LIVE în agenții se premiaza cu 5% din valoarea câștigului.

In plus, platforma casapariurilor.ro  ofera posibilitatea de a urmări în format live streaming toate meciurile din Casa Liga 1, dar și alte competiii fotbalistice europene.

Un gest demn de apreciat, de solidaritate cu pariorii, este acela ca cei de la Casa Pariurilor platesc jucatorilor taxa de 2% la fiecare depunere pe care acestia o fac in contul de pariere.

 Nu sunt de neglijat nici promotiile saptamanale sau chiar zilnice ce apar cu ocazia evenimentelor sportive speciale.

Te poti trezi oricand cu cate un cod bonus de pariuri, mai ales la aniversarile anuale ale Casei Pariurilor sau chiar de ziua ta de nastere.

Ca un corolar, desi nu sunt un mare fan al bonusurilor, pot spune ca cei de la Casa Pariurilor au creat bonusuri si promotii puse in slujba pariorilor, ce au conditii de rulaj foarte accesibile. De aceea, bonusul de bun venit de la Casa Pariurilor poate fi inclus fara teama in categoria "merita incercat".

Pe site-ul nostru  gasiti recenziile complete ale tuturor caselor de pariuri licentiate in Romania. Acest lucru va ajuta din plin sa faceti o analiza obiectiva si sa hotarati care este casa de pariuri cea mai potrivita pentru fiecare dintre voi. Bafta!