catalincora9
Bloguri
Comentarii
Feedback1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Reclamatii

Cont inchis pe nedrept

Se analizeaza
Pe data de mi a fost inchis contul de winner pe motiv ca as fi incalcat termenii si conditiile. Am citit toti termenii nu am constatat ca am incalcat vreun termen, contu era validat, era al meu personal nu avea nimeni acces la el, buletinul la fel validat, aveam 2 carduri (BT si Revolut) ale mele personale, ambele validate, in trecut am facut depuneri si retrageri de pe ambele carduri cu succes cu sume mai mari decat cea de acum. Pe data de am efectuat mai multe depuneri de pe cardul de BT la final am reusit sa retrag suma de 360 de lei, am zis sa o retrag astfel 257 de lei pe BT( pt ca este cardul pe care l utilizez zilnic) iar suma de 103 lei pe cardul de Revolut ( acela este cardul de pe care imi platesc ratele si aveam de platit o rata de 100 de lei) in trecut am mai facut acest lucru de multe ori si a fost totul ok, iar acum m am trezit cu contul blocat. Am sunat la relatii cu clientii si oamenii foarte seci si foarte miserupisti mi au spus ca am incalcat termenii fara sa mi dea motivul si ca motivul o sa mi apara pe mail dupa 72 de ore, pai cum asa? Ei imi inchid contu cand au ei chef si imi dau motivul dupa cand au ei chef sau cand gasesc ceva de care sa se lege sa spuna ca am incalcat termenii?
Recenzii
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Buna ziua, in data de am facut mai multe depuneri pe Winner, dupa aceste depuneri am reusit sa fac un castig de 360 de lei, am dat sa retrag banii dupa am anulat retragerea pe motiv ca aveam 2 carduri si pe un card pe care il folosesc zilnic aveam nevoie de o suma de bani respectiv 250 de lei, iar pe celalalt card pe care l folosesc la platirea ratelor sau a comenzilor de pe internet am selectat sa retrag 100 de lei pentru a imi plati rata respectiva ( ambele pe numele meu, verificate, ), carduri de pe care am facut toata ziua respectiva depuneri. Astazi am deschis contu de Winner sa vad in ce statiu sunt retragerile pentru ca aveam nevoie de bani m am trezit cu contul inchis, am sunat la ei mi au spus ca motivul il voi afla pe mail, pe mail nu scrie absolut nimic scrie doar ca contul meu a fost inchis ne cerem scuze. Pe data de am facut la fel depuneri, castigand pe urma depunerilor si la fel am retras banii cu succes de data asta folosind aceasi metoda ca cea de acum dupa ce a fost inchis contul. Sunt niste nesimtiti cei de la Winner, acum 1 an si jumatate am depus 50 de lei FARA BONUS, am facut un castig de 1600 de lei, am dat sa retrag banii si m am trezit ca banii mi au fost anulati pe motiv ca cica banii erau de pe urma unui bonus, repet am dat depunere fara bonus. Ok, am sunat la ei si mi au transmis exact acest lucru” ne pare rau se pare ca a fost o eroare de sistem ca se vede ca ati facut depunerea fara bonus” si le am spus cum se rezolva chestia asta si raspunsul lor a fost “ ne pare rau, dar dvs ati fost constient de faptul ca ati dat sa RETRAGETI BANII” si mi au inchis telefonul in nas..
Copy the token