Catalina200
Bloguri
Comentarii5
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Închidere cont
Multumesc!
Nu ma așteptam la asa ceva de la ei având în vedere că sunt un gigant pe piata de pariuri și cazino în România.Revin cu update și sper sa reușesc sa rezolv situația asta cumva și sa oprească Stanleybet practica asta.
17 februarie 2023
Închidere cont
Deocamdată nu am nici-un update. I-am anunțat prin email ca am depus plângere la ONJN și de atunci nu mi-au mai scris nimic.
Din ce am inteles ONJN au un termen de 21 de zile lucrătoare să revină cu răspuns.
Sincer nu îmi mai e de banii respectivi, cât îmi e de nedreptatea care se face. Am avut prieteni care au retras de pe superbet și 45000 de lei și nu au mai fost sunați pentru verificări și nici nu s-a făcut vreo ancheta asupra contului.
17 februarie 2023
Închidere cont
Nu a mai jucat nimeni. Toate depunerile și retragerile au fost făcute doar de pe cardul meu sau de către mine în agentie cu prezentarea CI
16 februarie 2023
Închidere cont
Am făcut reclamație la ONJN și aștept răspunsul lor. Este foarte dubioasa situația având în vedere ca acel cont a fost activ fără probleme timp de aproape 3 ani și este închis acum, când aveam o retragere de o suma substanțială :)))
E foarte comic cum încerc sa aflu exact ce nu a fost ok la verificare și toți operatorii refuza sa discute cu mine pe motive de confidențialitate.
16 februarie 2023
Închidere cont
16 februarie 2023
Reclamatii

Închidere cont

In progress
Bună ziua, Am o situație cu stanleybet. Pe data de 13.02.2023 am înregistrat o retragere în valoare de 11164 de lei. Am tot vorbit cu cei de la chat despre aprobare, am fost sunat și pentru confirmarea identității (apel care a decurs super ok, am știut sa le răspund la toate întrebările de pe cont), ca la 2 zile, pe 15.02 sa primesc mail ca mi-au inchis contul și banii opriți ca prejudiciu către organizatori. Ei susțin ca am încălcat punctul 8 din T&C, dar nu vrea nimeni sa îmi spună exact ce nu a fost ok.
Copy the token