bogdan_s2008
Bloguri
Comentarii
Feedback1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Reclamatii
Buna ziua. Unibet mi-a anulat niste pariuri pe motiv ca a fost afisat gresit numarul total de suturi in meciul Zenit-Club Brugge. Pariul a fost ca vor fi peste 13,5 suturi in meci iar ei mi l-au anulat pentru ca a fost o greseala din partea lor. In meci a fost un total de 26 suturi, deci peste cea mai mare limita de suturi pe care au propus-o, 24,5 suturi. Deci, orice pariu care a fost plasat cu selectia "peste 24,5 suturi (numarul maxim de suturi afisat pe site)" a fost castigator. Consider ca eroarea de care spun ei este doar un motiv pentru a nu face plata. Nu a mai incaput poza si cu al patrulea pariu. Multumesc!
Recenzii
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Am plasat in data de 11.06.2021 la ora 00:23 pariul peste 1 gol asiatic in prima repriza pentru meciul Caracas - AC Lala FC in minutul 23 al meciului, cand scorul era 0-0, la o cota de 2.10. Consider ca aceasta cota era perfect normala si justificata, avand in vedere ca in minutul 23 scorul era 0-0 iar eu aveam nevoie de 2 goluri in prima repriza. Cele 2 goluri s-au marcat in minutele 37 si 41, insa cei de la superbet nu mi-au declarat pariul castigator ci doar mi-au returnat banii, pe motivul ca acest eveniment a avut parte de afisarea unor afirmatii eronate. Insa nu stiu la ce se refera acest raspuns al lor, cota de 2.10 este una perfect normala, avand in vedere ca aveam nevoie de 2 goluri in cele 22 min+ prelungiri ramase din prima repriza. Am observat de-a lungul timpului pe alte site-uri de pariuri erori de cote care erau evidente, insa aici cu siguranta nu este cazul. Consider ca cei de la superbet pur si simplu nu au dorit sa imi plateasca pariul castigator. Multumesc!
Copy the token