iuliansandu88
Bloguri
Comentarii4
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Porunca 1 a pariorului – sa nu “donezi” bani caselor de pariuri
Interesant aspect: nu jucati! Daca nu jucam, nu eram aici sa citim/discutam despre asta. Cred ca mai eficient e sa jucam inteligent si fara pasiune, deci sunt de acord cu partea a doua, daca tot pariem, macar sa pariem super obiectiv si doar sume asumate.
14 ianuarie 2020
Porunca a sasea a pariorului- alege casele de pariuri ideale pentru tine
Cand am inceput eu sa pariez Online, pentru mine exista doar Bet365 care din pacate nu a obtinut licenta pentru Romania. De cand am fost nevoit sa ma reprofilez recunosc ca am fost mai mult mercenar si am jucat pe unde am apucat insa cu precadere, inclin spre Netbet si Betano.

In general alegerile mele sunt facute in functie de oferta de pariere si platforma pe care o ofera agentia respectiva. Unele site-uri le consider mai user friendly pentru gustul meu, iar pe altele nu.
5 noiembrie 2019
Porunca a zecea a pariorului - sa castigam la pariuri sportive
Este foarte interesant paradoxul legat de faptul ca intotdeauna poti paria si maine, insa eu aleg din el partea pozitiva si anume acea parte in care nu joc la recuperare. E greu, dar mentine un stil de pariere sanatos si eficient.

Legat de managementul bancii si al sumelor investite, la randul meu mizez pe un buget lunar, mai mic de 10% din venituri, un buget pe care nu il aloc chiar in fiecare luna deoarece stiu ca am perioade aglomerate in care pariurile nu isi mai fac loc in viata mea. Deci nu imi place sa pariez la intamplare.

Tot ce pot spune e ca acest stil, functioneaza pentru mine. Nu caut sa ma imbogatesc, mai precis banii pe care ii aloc pentru pariuri sunt ca si scosi din uz (pot considera ca mi-am cumparat ceva de ei) iar cei pe care ii scot din pariuri ii aduc in fluxul normal al veniturilor fara sa le constientizez in mod emotional valoarea.

Vorbesc aici de sume mic de castiguri insa pentru mine cel mai important este bilantul pozitiv la finele unui an. Chiar si de sunt cu 1 leu pe plus, consider ca este un an reusit in care am pariat corect, cumpatat, in modul cel mai matur posibil.

Spor in toate tuturor si mult suscces pentru ca oricat ne-am da cunoscatori, fara doza minima de noroc n-o sa castigam niciodata.
25 septembrie 2019
US Open 2019 cu Simona, Federer, Nadal, Djokovic si concurs special
De cand am inceput sa urmaresc tenisul, mi-a placut, si imi place in continuare Rafa Nadal. Pentru ce anume? N-am putut sa definesc la inceput, a fost o simpla afinitate pentru jocul sau. Imi pare un jucator care munceste foarte mult si care pune mult suflet in ceea ce face. Chiar si atunci cand e marcat de efort continua sa joace indiferent de rezultat si probabil ca asta m-a inspirat de-a lungul timpului deoarece stilul sau e similar cu un principiu de viata care mie imi place mult: Nu renunta niciodata la visele tale indiferent de situatie.
2 septembrie 2019
Copy the token