Recenzia casei de pariuri Armin Bet

Armin Bet este o casa de pariuri sportive infiintata in anul 2015, la Oradea. Poate ca si din acest motiv, aria ei de raspandire este cu preponderenta in judetele din centrul si vestul tarii, judetul Mures fiind campion la acest capitol, cu peste 110 sucursale. In Bucuresti se gasesc doar doua astfel de agentii, ambele situate in sectorul 4.

Armin Bet are, in total, la data scrierii acestui   articol, un numar de 612 agentii offline. 

Se pare ca cei de la Armin Bet au duplicat, cu succes, modelul casei de pariuri offline TotalBet si au deschis agentii de pariuri, in sistem franciza, cu precadere in locatii aflate in zona rurala. 

Armin Bet oferta de pariuri sportive

Oferta de pariuri sportive Armin Bet cuprindea 9 sporturi la data intocmirii acestui articol: fotbal, tenis, baschet, volei, handbal, hochei, snooker, floorbal si cricket. 

La meciurile de fotbal din Premier League si Liga 1 am avut parte de 31 de optiuni de pariere. Am remarcat existenta handicapului asiatic de plus/minus 1,5 goluri, ceea ce este demn de senalat pentru o casa de pariuri offline. Alte optiuni de pariere interesante pentru fotbal din oferta Armin Bet sunt :  „pauza sau final”, „castiga oricare dintre reprize”, scor corect multiplu, combo intre rezultat final si interval de goluri si chiar combo intre sansa dubla si numar total de goluri. 

La oferta de pariuri din tenis, chiar trebuie sa laud existenta handicapurilor asiatice ajustabile, dar si a totalurilor ghemuri ajustabile, optiuni ce se intalnesc doar la casele de pariuri cu adevarat valoroase.

Bonusuri Armin Bet

Armin Bet are un bonus destul de generos, care poate mari castigul cu un procent de 100% la pariurile multiple, daca aveti minim 25 de meciuri pe bilet.

Din pacate, acest bonus a fost diminuat recent. Pana de curand cu 25 de meciuri pe bilet, procentul de multiplicare al cotelor era de 150%, iar cu 20 de meciuri, se putea dula castigul, exact ca la bonus dublu Fortuna.

La categoria promotii, Armin Bet prezinta  aceleasi similitudini cu TotalBet, pe care le-am mai semnalat, in ceea ce priveste ofertele inspirate de casa de pariuri Superbet:

  • Armin Mega Cota – Sunt cote mai mari oferite zilnic pentru unele meciuri, putine la numar, la care casa de pariuri isi atribuie o marja de profit mai mica, pentru variantele 1,x,2 de pariere. Se pot juca mai multe astfel de Mega Cote pe acelasi bilet. Se pot combina cu orice alt meci, cu exceptia meciului de baza;
  • Armin Plus -  Sunt tot meciuri oferite zilnic, ce au cote cote mărite pentru optiunile 1x2, dar se poate juca doar un astfel de meci pe bilet. Acest meci trebuie neaparat combinat cu minim alte 5 meciuri, printre care sunt acceptate si cele de la Mega Cota.
  • Fotbal 6 –  este similar cu promotia  Super 6 de la Superbet. Sunt oferite sase meciuri de fotbal echilibrate, unde cota pentru orice pariu de tipul 1,x,2 este aceeași – 2.85. Biletul trebuie sa fie alcatuit doar din aceste sase meciuri, ce se poate juca doar cu o miza unica de 0.95 lei. 

Verificare bilet Armin Bet

Fiecare bilet de pariuri are un cod unic care poate fi introdus intr-o sectiune speciala de pe site, unde afli raspunsul la intrebarea: „este biletul castigator sau nu?”. 

Iata pasii ce trebuie urmati pentru verificarea biletului:

  • Acceseaza site-ului agentiei de pariuri
  • Click pe sectiunea „pariuri sportive”
  • Introducerea codului biletului in casuta din dreapta unde scrie , cu font verde, „Serie bilet”

Arminbet live

Din locatiile fizice Armin Bet, doar de acolo, se   pot plasa pariuri live, cu precadere pe fotbal. 

Pariurile live principale de care ai parte la Arminbet sunt pe optiunile „rezultat final” si „total goluri”, dar daca ai noroc, poti prinde active si optiunile „total goluri gazde” sau „total goluri oaspeti”.

Am gasit insa si o oferta live interesanta pe tenis, nu doar de la turnee ATP, cat si de la challenger-uri si chiar turnee ITF. Optiunile de pariere sunt limitate insa vca numar, putandu-se paria doar pe rezultat final, cine castiga setul aflat in desfasurare sau pe scor corect. 

Contact Armin Bet

Cei de la casa de pariuri Armin Bet pot fi contactați prin doua metode: pe mail la adresele headoffice@arminbet.ro și info@arminbet.ro, dar si prin telefon, la un numar de call center.

Armin Bet pariuri – corolar

Arminbet are deja un numar impresionant de agentii detinute, mai ales in zona rurala de vest a tarii, nu s-ar putea spune ca e o afacere nerentabila. 

Totusi, pentru cei care vor sa joace la pariuri sportive folosind laptopul, tableta sau telefonul, recomandam casele de pariuri online licentiate in tara noastra. Motivele pentru care facem aceste recomandari sunt detaliate aici. Varietatea optiunilor de pariere si valoarea cotelor sunt doar doua motive puternice, intemeiate, pentru care va invit sa va deschideti conturi la case de pariuri online foarte apreciate de pariori, precum Betano sau Unibet.

Joaca la pariuri online si incaseaza bonusuri consistente! 

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token