Primul pariu la Pokerstars Sports (Betstars)

Pokerstars Sports este o casa de pariuri online legala care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența L1160658W000323 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 01.09.2016 până la 31.08.2026.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Pokerstars Sports – www.betstars.ro.

Pentru a inregistra un cont online nou trebuie sa dati click pe butonul "Inregistreaza-te acum" pozitionat in coltul din dreapta sus, pe pagina principala a siteu-lui.

Pokerstars Sports este produsul de pariuri sportive a brandului Pokerstars. Daca doriti sa jucati doar la pariuri sportive, recomandarea nostra este sa va indreptati catre alte case de pariuri online, dupa ce consultati cu atentie ratingurile de pe site-ul nostru.

Primul inconvenient este acela ca nu va puteti inregistra doar la Betstars si tocmai de aceea, pentru a putea juca la Betstars, trebuie mai intai sa descarcati si sa instalati programul de poker, sa va creati un cont stars si ulterior cu acest cont stars va veti putea loga si pe Betstars.

Pentru a descarca programul Pokerstars accesati linkul "Descarca si joaca" din footer-ul site-ului. Dupa ce ati instalat programul, creati-va un cont urmand pasii de mai jos.

Este necesar sa folositi numai date reale la creare cont. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Pentru validare cont, Pokerstars Sports solicita o copie dupa actul de identitate si o dovada a adresei (factura recenta sau extras de cont bancar).

Verificarea se poate face fie pe email, trimitand un mesaj la adresa verifyme@starsaccount.ro cu documentele mentionate mai sus, fie in aplicatia de poker pe care ati instalat-o, urmand pasii de mai jos:

  1. Dati click pe Ajutor din meniul din partea dreapta a aplicatiei
  2. In partea stanga selectati "Contacteaza Serviciul Asistenta"
  3. In centrul aplicatiei, dati click pe butonul "Deschide formular "Contacteaza servciul asistenta"
  4. In prima casuta selectati limba romana, in a doua casuta selectati "Securitate" si in a treia casuta selectati "Verifica-ma"
  5. Atasati si trimiteti documentele

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Betstars nu ofera inca posibilitatea de a paria in RON. Monedele disponibile sunt Euro, Lira si Dolarul.

Cand dechideti formularul de depunere, puteti introduce suma in RON, dar ulterior vi se va face conversia in moneda contului si este posibil sa pierdeti un anumit procent din suma in urma schimbului valutar.

Betstars ofera majoritatea metodelor de plata uzuale, cu exceptia transferului bancar si a depunerilor fara card  (metoda intalnita in cazul caselor de pariuri online care au si agentii stradale). Trebuie mai intai sa introduceti suma pe care doriti sa o depunet in cont si apoi sa selectati metoda de plata.

Indiferent de metoda aleasa, depunerea minima este de 10 Dolari.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Platforma de pariuri online Betstars este simplu de folosit, insa ca si oferta de pariuri, cote, pariuri live si cam toate capitolele relevante pentru un parior, exista case de pariuri mult mai bune in Romania la ora actuala. Va recomandam sa consultati ratingurile d epe site-ul nostru inainte de a face o alegere.

La Betstars puteti plasa pariuri simple, combinate si in sistem.

Miza minima pe un bilet de pariuri la Betstars este de 0.10 Euro.


Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

La Betstars poti retrage bani doar prin aceeasi metoda prin care ai efectuat si depunerea. Astfel, metodele disponibile pentru procesarea tranzactiilor de retragere sunt aceleasi ca si la depunere, cu exceptia Paysafecard, metoda prin intermediul careia nu se pot efectua retrageri.

  • Card bancar
  • Skrill
  • Neteller
Retragerea minima indiferent de metoda aleasa este de 10 Dolari. Betstars nu aplica niciun comision, dar este posibil sa pierdeti o anumita suma in urma conversiei valutare.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Copy the token