Primul pariu la Baumbet

Baumbet este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul provizoriu de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin Decizia 170 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 30.01.2017.

Pasul 1 – Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Baumbet: www.baumbet.ro

Creare cont - odata accesat site-ul Baumbet, vei observa in dreapta paginii principale un buton pe fundal galben, intitulat “Inregistrati-va acum”. Daca vei selecta butonul, iti va aparea o singura pagina, in care trebuie sa iti completezi informatiile contului, informatiile personale si informatiile de securitate.  

  • Informatii cont: titlu (domn/doamna), nume, prenume, data nasterii, utilizator, adresa de mail, parola, confirmarea parolei, moneda, limba, dar si modalitatea in care ai aflat despre Baumbet.
  • Informatii personale: Confirmarea ca esti rezident roman, CNP-ul, rezidenta fiscala, adresa, orasul, tara, codul postal si numarul de telefon.
  • Informatii de securitate: Alegerea unei intrebari de securitate si a unui raspuns, Cod promotional si Codul afiliatilor (daca este cazul), respectiv introducerea unui cod captcha pentru a demonstra ca Baumbet nu are de-a face cu un robot. Dupa aceste informatii gasesti 12 casute, dintre care primele 3 trebuie bifate pentru a-ti crea contul, restul fiind facultative. Dupa inregistrare vei primi un mail, pentru a finaliza procesul de inregistrare trebuind sa dai click pe linkul trimis in mail.

thumb_5b28aae81440d_1529391848.jpg

Este necesar sa folositi numai date reale la deschidere cont. Ulterior, vi se vor solicita documente de validare cont, pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2 – Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat.

Iti poti verifica identitatea prin incarcarea unei fotografii a unuia dintre urmatoarele documente:

  • Carte de identitate: ambele parti ale cartii de identitate trebuie trimise (fata-verso). De asemenea, asigura-te ca toate cele 4 colturi sunt vizibile.
  • Pasaport: o copie completa a paginii si a imaginii, iar toate cele 4 colturi ale paginii duble trebuie sa fie vizibile.
  • Permis de conducere: trimiterea ambelor parti ale permisului (fata-verso), toate cele 4 colturi trebuind sa fie vizibile. Nu sunt acceptate permisele temporare.
  • Factura sau extras bancar.

Adresa pe care pot fi trimise documentele este suport@baumbet.ro sau chiar prin live chat. O solutie mai simpla este trimiterea documentelor direct din contul tau, sectiunea “Verificare cont (KYC)”

thumb_5b28ab05ba496_1529391877.jpg

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri 

Dupa logare acceseaza sectiunea “Depozit de bani” din partea dreapta sus a paginii. Metodele de plata online sunt cardul bancar, portofelele virtuale Skrill si Neteller, prin Paysafecard si Trustly (transfer bancar), in vreme ce offline poti depune si retrage fara card direct din agentiile Baumbet. 

Toate metodele, cu exceptia celei prin Trustly, au ca suma minima de depozit 20 lei, in vreme ce depunerea minima la Trustly este de 50 lei. Nu exista comisioane la depunere, banii ajungand in cont imediat ce i-ai depus.


5b28ab2736181_1529391911.jpg

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Accesand categoria “Sport si pariuri live” vei descoperi o lista in partea stanga in care sunt trecute toate sporturile. Alegand un sport din acea lista ti se va deschide o sub-lista cu toate competitiile. Daca selectezi o competitie iti vor aparea toate diviziile disponibile pentru pariere ale acelei competitii.

Alegand o divizie iti vor aparea meciurile din acele zile, in dreptul fiecarui meci gasindu-se un numar, care iti arata cate optiuni sunt disponibile pentru respectivul meci. Esti liber sa alegi orice optiune doresti, daca o vei selecta aparandu-ti pe biletul de pariuri, aflat in partea dreapta a paginii. La Baumbet poti plasa pariuri simple, bilete multiple sau bilete tip sistem.

Cota totala se calculeaza inmultind toate cotele de pe bilet, in vreme ce potentialul castig se calculeaza inmultind cota totala cu miza, pe care o poti plasa in casuta aferenta pe biletul de joc. 

Miza minima este 1 RON.

5b28ab4bd27a7_1529391947.jpg


Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Baumbet ofera multe variante de a retrage banii din contul de pariuri. Astfel, poti efectua o retragere prin card de credit, prin Skrill, Neteller, prin metoda Trustly sau chiar din agentiile Baumbet. Evident, pentru a retrage printr-o anumita metoda trebuie in prealabil sa efectuezi o depunere prin acea metoda.

Retragerea minima la Baumbet este de 50 lei orice metoda ai folosi. Nu se percep comisioane la retragere. Timpul de procesare al retragerilor este de maxim 24 ore la retragerea prin agentii, de cel mult 48 ore la cele prin Skrill, Neteller si Trustly, respectiv intre 3 si 10 zile lucratoare prin card bancar.

Pentru a solicita o retragere mergi in “Contul meu”, sectiunea “Retrageri”.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Copy the token