Baumbet - verificare bilet online. Verifica online daca ai castigat biletul la pariuri.

La Baumbet verificare bilet online se efectueaza usor, fie ca doresti sa vezi rezultatele meciurilor de pe bilet sau rezultate din competitiile tale preferate.

Baumbet este una dintre casele de pariuri ce a crescut mult din momentul lansarii in mediul online. Asadar, nu este de mirare ca tot mai multi utilizatori prefera aceasta casa. Poti verifica bilet la pariuri online sau daca doar esti curios asupra anumitor rezultate, le poti verifica la orice ora direct pe site-ul www.baumbet.ro.

Afla motivele pentru care tot mai multe persoane aleg pariurile online in detrimentul celor offline

Baumbet verificare bilet pentru pariuri plasate online

Daca doresti sa afli rezultatele unor meciuri de pe biletul plasat online de tine la Baumbet, o poti face direct de pe site, sau in sectiunea bilet virtual. Nu trebuie decat sa te loghezi si sa iti accesezi contul, realizand asta selectand sectiunea “Contul meu” (penultima) din partea de sus a site-ului. Apoi din lista care va aparea in partea stanga alege campul “Istoric bilete pariuri sportive” (ultimul din cele 12). Selectandu-l vei observa ca ai posibilitatea de a filtra biletele dupa mai multe categorii, cum ar fi: perioada (azi, ieri, ultima saptamana, o anumita luna) sau statusul (toate, bilete castigatoare, necastigatoare, anulate, bilet virtual). Iata mai jos o captura care te va ajuta sa intelegi exact ce sectiune de pe site trebuie sa accesezi atunci cand vrei sa faci verificare bilet baumbet.

thumb_5bc47fc08cd4b_1539604416.jpgVerificare bilet online pe baumbet.ro - verifica bilet din doar cateva clickuri

Verificare rezultate pe site-ul Baumbet

Esti curios sa vezi daca s-a mai petrecut vreo surpriza in campionatele de top ale Europei, in caz ca ne referim la sportul rege pentru a face verificare bilet fotbal sau pur si simplu din pura curiozitate de a afla rezultatele la fotbal, sau la alte sporturi? Pe site-ul Baumbet poti vizualiza cu usurinta toate aceste rezultate. Nu trebuie decat sa accesezi sectiunea “Rezultate” din partea de sus a paginii (a treia din cele 6). Aici vei putea filtra rezultatele in functie de zile si sporturi, respectiv competitii. Din mai mult de 15 sporturi poti afla acele rezultate care te intereseaza, printre acestea numarandu-se sporturi populare, cum ar fi fotbal, tenis, baschet, handbal, dar si sporturi cu meciuri putine in fiecare zi, cum ar fi floorball, cricket sau darts. De asemenea, daca vei selecta un anumit meci, vei putea vedea intreaga oferta prezentata inainte de startul partidei, dar si selectiile castigatoare.

thumb_5bc47ff17e484_1539604465.jpgBaumbet rezultate

Iata, asadar, modul de verificare bilet este destul de simplu, dar evident, este mult mai simplu daca pariezi online intrucat, nu doar ca eviti acea taxa de 5% care se aplica mizei la pariuri plasate la agentii stradale, dar beneficiezi si de bonusuri substantiale, transmisiuni live, lasand la o parte confortul de a paria oriunde, oricand, de care beneficiezi pariind online.

Creeaza-ti acum cont la Baumbet