Verificare bilet Baumbet - afla rezultatul biletelor jucate la pariuri online si offline

Baumbet este una dintre casele de pariuri ce a crescut mult din momentul lansarii in mediul online. Asadar, nu este de mirare ca tot mai multi utilizatori prefera aceasta casa. Poti verifica bilete la pariuri online sau daca doar esti curios asupra anumitor rezultate, le poti verifica la orice ora direct pe site-ul www.baumbet.ro.

Modalitati de pariere

Pariurile la Baumbet pot fi efectuate in doua moduri: online si offline. Nu putem spune ca avem parte de foarte multe sucursale Baumbet in Romania, lista lor putandu-se gasi pe site-ul baum.bet, un site diferit de cel pe care intram pentru a plasa pariuri online.

La fel ca in cazul altor case care au agentii de pariuri stradale, trebuie spus ca si la Baumbet poti depune pe site prin intermediul agentiilor. Nu trebuie decat sa intri intr-o agentie Baumbet si sa prezinti actul de identitate. In prealabil, trebuie sa te inregistrezi online pe Baumbet pentru a putea depune in agentii. 

Ca sa retragi din agentii trebuie sa fi depus initial prin aceasta metoda. Apoi trebuie doar sa selectezi de pe siteul casei de pariuri locatia de la care doresti sa retragi, iar in termen de aproximativ o zi te poti bucura de bani. 

Baumbet verificare bilet - pariuri plasate in agentie

In acest moment nu pot fi verificate biletele online plasate la agentii de pariuri stradale. Site-ul pe care puteai face asta este baum.bet, in casuta din dreapta sus, insa in momentul in care introducem codul unui bilet nu se intampla nimic. Nu ni s-a comunicat cand sau daca se va remedia aceasta problema.

Baumbet verificare bilet - pariuri online

Daca doresti sa afli rezultatele unor meciuri de pe biletul plasat online de tine la Baumbet, o poti face direct de pe site. Nu trebuie decat sa te loghezi si sa iti accesezi contul, realizand asta selectand sectiunea “Contul meu”  din partea de sus a site-ului. Apoi din lista care va aparea in partea stanga alege campul “Istoric cont”, apoi “Istoric pariuri sportive”. 

Verificare rezultate pe site-ul Baumbet

Esti curios sa vezi daca s-a mai petrecut vreo surpriza in campionatele de top ale Europei, in caz ca ne referim la sportul rege pentru a face verificare bilet fotbal sau pur si simplu din pura curiozitate de a afla rezultatele la fotbal, sau la alte sporturi? Pe site-ul baum.bet poti vizualiza cu usurinta toate aceste rezultate.

Nu trebuie decat sa accesezi sectiunea “Rezultate” din partea de sus a paginii. Aici vei putea filtra rezultatele in functie de zile. Din mai mult de 15 sporturi poti afla acele rezultate care te intereseaza, printre acestea numarandu-se sporturi populare, cum ar fi fotbal, tenis, baschet, handbal, dar si sporturi cu meciuri putine in fiecare zi, cum ar fi floorball, cricket sau darts. De asemenea, daca vei selecta un anumit meci, vei putea vedea intreaga oferta prezentata inainte de startul partidei, dar si alte detalii, inclusiv selectiile castigatoare.

Copy the token