Vicenza — Empoli: pont din Serie B

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Serie B.

Partida Vicenza – Empoli se dispută astăzi, ora 19:00, pe stadionul Romeo Menti (Vicenza).

Vicenza și Empoli sunt două dintre formațiile greu de bătut în Serie B, cel puțin in 2021. Empoli este încă lider al campionatului, dar forma din ultime vreme trebuie să îl preocupe pe Alessio Dionisi. Fotbaliștii săi au obținut o singură victorie în ultimele șapte etape, dar partea haioasă este că nici nu au pierdut vreunul dintre jocuri. Și uite cum, încet dar sigur, Empoli s-a transformat în regina egalurilor, având deja 14(!!!) în 27 de etape! Cum eu sunt un fan al meciurilor cu goluri, caut mereu să văd câte goluri ia și câte dă o echipă, iar in cazul lui Empoli este imposibil să nu îți sară în ochi faptul că a are opt GG-uri (ambele au marcat) în ultimele zece dispute și că a reușit să înscrie în toate meciurile din decembrie încoace!

Vicenza nu stă strălucit în clasament, doar locul 11 și este obligată să învingă astăzi pentru a păstra șanse de a prinde play-off-ul de promovare, de care o despart momentan opt puncte. Forma din ultima perioadă nu face imposibilă această năzuință, Vicenza câștigând ultimele două confruntări și reușind să rămână neînvinsă în ultimele cinci. Totodată îmbucurător este și numărul mare de goluri înregistrate în această ultimă perioadă în partidele gazdelor de astăzi: 17 în 5 partide. 

Vicenza – Empoli: cote și pronostic

Și în cazul Vicenzei este valabilă avertizarea de GG: a dat și a luat gol în precedentele șapte întâlniri! Cu un Meggiorini în mare forma (cel puțin o reușită în trei din ultimele patru jocuri), cred că Vicenza va reuși să marcheze! Va și primi gol? Iarași tind să cred că da, pentru că Empoli a reușit să puncteze în ultimele zece deplasări. Așadar, vă propun un GG (ambele marchează) pentru care Public Win ne oferă o cotă bunicică de 1.80. 

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 86
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe marchează