Valladolid — Atletico Madrid: pont din La Liga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din La Liga.

Partida Valladolid – Atletico Madrid se joacă astăzi, ora 19:00, pe stadionul Jose Zorrilla (Valladolid)

 Miză uriașă pentru ambele echipe astăzi. Valladolid are nevoie de o victorie pentru a avea șanse la salvarea de la retrogradare, în timp ce Atletico își poate asigura primul titlu de campioană după șapte ani printr-un succes. 

Valladolid ocupă locul 19 în clasament, cu 31 de puncte, la două distanță de Elche și Huesca și are nevoie în primul rând ca Huesca să piardă acasă cu Valencia și Elche să facă cel mult un egal cu Bilbao. Pe lângă rezultatele astea, trebuie să învingă un Atletico aflat la 90 de minute distanță de campionat. 

Madrlienii vin după un meci de un dramatism uluitor pe propriul teren contra celor de la Osasuna. Conduși din minutul 75, fotbaliștii lui Simeone au găsit puterea interioară de a nu ceda și de a repara până la urmă o imensă nedreptate, pentru cu meciul se jucase la o singură poartă. Renan Lodi în minunul 82 și Luis Suarez în minutul 88 au adus ceea ce cred că va fi victoria decisivă în lupta pentru titlu. 

Când treci peste un asemenea hop, într-un asemenea moment, poți câștiga senzația de invincibilitate. Psihologic, ceea ce s-a petrecut etapa trecută pe Wanda Metropolitano cred că le-a dat jucătorilor lui Atletico încrederea că nu au cum să se mai împiedice la Valladolid. Avându-i doar pe Lemar și Savic absenți, Simeone va putea să se bazeze pe un nucleu de fotbaliști cu mare experiență în asemenea jocuri precum Trippier, Gimenez, Koke, Saul, Correa și mai ales Suarez.

Valladolid – Atletico Madrid

Nu o dată am văzut Atletico începând în forță meciurile, încercând să își rezolve victoriile încă din prima repriză. Întâlnesc un adversar care a pierdut ultimele trei partide la cel puțin două goluri diferență, deci cu un nivel de încredere extrem de coborât. Merg pe o primă repriză câștigată de Atletico pentru care Public Win ne propune o cotă de 1.83.  

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 5
Calcul:
+16 RON
ROI:
1.3 %
Pariuri:
58 / 0 / 54
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-9.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
7 / 0 / 5
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 113
58 / 0 / 54
Calcul
ROI: -9.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Atletico în prima repriză
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde