Vaduz — Winterthur: pont din Challenge League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din Challenge League (Elveția).

Partida Vaduz – Winterthur se joacă astăzi, ora 19:00, pe Rheinpark Stadion (Vaduz).

Vaduz primește vizita celei mai în formă echipe din acest început de stagiune a ligii secunde elvețiene, Winterthur. Discutăm despre două dintre cele mai atractive formații ale Challenge League.

Winterthur a adunat 14 puncte din 6 partide, remizând în două din primele trei etape (1-1 la Lausanne si Schaffhausen) câștigând ulterior trei jocuri la rând! Trupa germanului Ralf Loose a marcat în aceste trei jocuri 8 goluri și a încasat trei. De altfel, dupa șase etape Winterthur are un golaveraj 13-6 și oferă golgeterul competiției, pe Roman Buess (5 goluri).

Vaduz a avut o perioadă aglomerată la finalul lunii iulie și începutul lui august, cu meciuri în campionat și în preliminariile Conference League, în care a reprezentat statul Liechtenstein. În consecință, nici rezultatele nu au fost neapărat bune, având o secvență de patru jocuri consecutive (2 interne și 2 internaționale) cu un egal și în rest înfrângeri. Lucrurile s-au îmbunătățit recent, ultimele două jocuri de campionat însemnând tot atâtea victorii (3-1 la Aarau și 4-1 cu Kriens). Vârful Tunahan Cicek este omul de urmărit, el izbutind trei goluri în această primă parte a sezonului.

Vaduz – Wintherthur: cote și pronostic

Wintherthur este lider în Challenge League în timp ce Vaduz ocupă locul trei. Ambele se pot lăuda cu atacuri bune (13 goluri Wintherthur și 12 Vaduz) însa ambele au și defensive permisive (6 goluri primite de Winterthur și 8 de Vaduz). Mă aștept la un joc deschis în care să vedem multe reușite și vă propun un peste 2.5 goluri pentru care Public Win pune la bătaie o cotă de 1.67. 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin trei goluri în meci
Comentarii