UTA — FCSB: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă multe cornere într-un meci din Liga 1.

Partida UTA – FCSB se joacă astăzi, ora 20:00, pe stadionul Francisv von Neuman (Arad).

FCSB joacă diseară la Arad cu un lot decimat de decizia patronului de a trimite un număr mare de jucători la echipa a doua pentru confruntarea cu Steaua. La nivelul primului unsprezece, nu vor fi mari modificări, doar Octavian Popescu și Șut fiind titulari în ultimele etape. În schimb banca de rezerve va fi extrem de săracă, Toni Petrea fiind obligat să aducă trei puști de la echipa U19 a clubului pentru a completa lotul. În consecință, mă aștept ca planul bucureștenilor să fie unul de ofensivă totală în prima parte, în speranța că va putea închide jocul rapid pentru a nu intra în criză de rezultat atunci când titularii vor obosi. 

De altfel FCSB este o formație care încearcă să își impună cât mai repede fotbalul ofensiv contra oricărui adversar, iar una dintre consecințe este numărul mare de cornere pe care FCSB le obține în primele 45 de minute: 13 în ultimele trei confruntări (5 cu Mediaș și Botoșani plus alte 3 cu Chindia).

UTA este o trupă bine organizată defensiv, cu un cuplu de apărători centrali redutabil în duelurile aeriene, astfel că mă aștept să ofere zonele laterale FCSB-ului, echipă care, neavând un vârf puternic, nu poate pune mari probleme în duelurile aeriene. 

UTA – FCSB: cote și pronostic

CFR Cluj a jucat la Arad etapa trecută și a obținut patru cornere în prima repriză. La Mediaș, în urmă cu două etape, Gazul a avut la rândul ei trei lovituri de colț în primul mitan. Cred așadar că și FCSB va fi capabilă să scoată măcar trei cornere în primele 45 de minute. Pentru acest pariu, BETANO ne oferă o cotă de 1.78! 

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 86
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
FCSB cel puțin trei cornere în prima repriză