UTA — FC Botoșani: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila va recomanda un meci aprig din Liga 1.

Partida UTA – FC Botoșani se dispută astăzi, ora 17:30, pe stadionul Francis von Neuman (Arad).

Meci tare astăzi la Arad între UTA și FC Botoșani. Pentru arădeni este una dintre ultimele șanse de a spera la play-off. Au 29 de puncte, cu 6 mai puține ca Academica iar o victorie le-ar oferi, cel puțin pe hârtie, un final de sezon regulat mai palpitant. Echipa lui Laszlo Balint trece printr-o perioadă bizară, în care alterneaza meciuri fantastice, precum victoria cu 3-0 de pe terenul Academicii din Clinceni, cu altele mai degrabă modeste, precum egalurile cu Hermannstadt și Chindia. Un element nu le-a lipsit însă arădenilor în perioada asta: determinarea. Fotbalistic poate nu strălucesc, dar pun osul, bagă materiale și iau galbene cu nemiluita: au zece avertismente în ultimele 2 partide de campionat.

Botoșani traversează un moment de grație, fiind echipa care a acumulat cele mai multe puncte în ultimele zece etape (22), peste CFR (21), Argeș (20) sau FCSB (18)! Băieții lui Croitoru au patru victorii consecutive în campionat (2-1 Mediaș, 2-1 CFR Cluj, 3-2 cu Chindia și 1-0 cu Hermannstadt) și propun unul dintre cei mai în formă jucători ai începutului de an, pe sirianul Al Mawas, autor a trei goluri în ultimele cinci etape. Un succes astăzi, ar garanta practic locul de play-off botoșănenilor, care s-ar desprinde la nouă puncte de ocupanta locului 7, FC Argeș. Un element comun cu UTA este agresivitatea de dată recentă a moldovenilor: 10 galbene în ultimele două confruntări. 

UTA – FC Botoșani: cote și pronostic

Avem așadar două echipe arțăgoase în ultima vreme, avem miză, avem un arbitru fără prea multe meciuri în Liga 1, Florin Andrei, care în ultimele două partide conduse a arătat 14 cartonașe galbene. În consecință vă propun o cotă de 1.75 pe care Betano o oferă pentru cel puțin șase galbene în meci.

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 11
Calcul:
-352 RON
ROI:
-16.8 %
Pariuri:
33 / 0 / 31
Calcul:
-612 RON
ROI:
-9.6 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
10 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 64
33 / 0 / 31
Calcul
ROI: -9.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel puțin șase cartonașe galbene
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide