Universitatea Craiova — FC Botoșani: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga 1.

Partida Universitatea Craiova – FC Botoșani se joacă astăzi, ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco (Craiova).

Universitatea Craiova – FC Botoșani este un meci cu un solist clar. Craiova este echipa mai bună, joacă pe teren propriu, va avea un public fantastic în spate, iar adversarul are deja o perioadă destul de lungă fără meci oficial. Așa sună teoria. Am învățat însă că la fotbal practica te poate contrazice, iar bilanțul direct al acestui sezon, este favorabil Botoșaniului, câștigătoare la Craiova cu 3-2 în sezonul regulat. Returul a fost un 2-2 la fel de palpitant, ceea ce, iarăși teoretic, oferă perspectivele unei întâlniri spectaculoase. 

Și totuși miza este foarte mare, iar reflexul jucătorilor și al antrenorilor este acela de a fi mai precauți în asemenea condiții.

Universitatea Craiova a terminat cu un succes categoric play-off-ul. A reușit oare acel 4-1 să readucă încrederea în rândul jucătorilor? Echipa lui Reghecampf venea după trei înfrângeri demolatoare, cu FCSB, Sepsi și CFR Cluj, iar dezamăgirea a fost imensă pe toate palierele. Pentru Reghecampf se anunță un meci decisiv. Dacă pierde, e greu de crezut că va rămâne și în sezonul viitor, Rădoi fiind pregătit să preia echipa. Marea întrebare este pe ce formulă de echipă va merge? Până la urmă, victoria cu Farul a fost adusă de o formulă cu puțini titulari obișnuiți. Vor reveni Markovic, Gustavo, Mateiu, Crețu și Vătăjelu în primul unsprezece sau va merge antrenorul Craiovei pe formula cu Roguljic, Nistor, Vînă, Koljic și Câmpanu?

FC Botoșani nu a mai disputat un meci oficial de 11 zile, iar acel joc a fost mai degrabă un amical contra Clinceniului. Logica îți spune că fotbaliștii lui Croitoru vin proaspeți la acest meci de baraj, dar că ar putea să fie și scoși din ritm. Un lucru pozitiv este faptul că moldovenii au câștigat ultimele trei deplasări, însă adversarii au fost modești, Chindia, Mioveni și Clinceni. Ultima partidă serioasă disputată de Botoșani pe teren străin s-a încheiat dezastruos, un 0-3 la inaugurarea oficială a Giuleștiului.

Universitatea Craiova – FC Botoșani, cote și pronostic

Văd asemănări între meciul acesta al Universității și partida cu Sepsi din returul semifinalei de Cupă. Ca și atunci, oltenii vor avea în față un adversar periculos, cu o organizare defensivă decentă, cu oameni periculoși pe contraatac, capabili să pună probleme serioase. Stadionul Ion Oblemenco va fi plin, oltenii sunt favoriți și nu am dubii că vor încerca să rezolve încă din prima repriză partida. Drept urmare, vă recomand o cotă de 2.00, pe care Betano o oferă pentru o primă repriză cu cel puțin trei cornere ale Universității.

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 8
Calcul:
-133 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
158 / 1 / 141
Calcul:
-162 RON
ROI:
-0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
7 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 303
158 / 1 / 141
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin trei cornere Universitatea Craiova în prima repriză

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii