Universitatea Craiova — Farul Constanța: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga 1.

Partida Universitatea Craiova – Farul se joacă astăzi, ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco (Craiova).

Foarte interesantă situația acestui Universitatea Craiova – Farul. Teoretic, oltenii nu au nicio miză în acest joc, iar constănțenii se luptă pentru păstrarea poziției a 4-a, deci ar fi mai motivați, deoarece există o diferență de câteva sute de mii de euro de câștigat. Dar oare chiar așa stau lucrurile?

Mie mi se pare că nu și cred că oltenii sunt ăia care au nevoie mai mare de victorie în această partidă. Pentru Craiova și pentru Reghecampf urmează o săptămână decisivă, în care fie ratează total sezonul, fie repară cât de cât lucrurile, printr-o calificare europeană. Universitatea vine după trei înfrângeri consecutive iar moralul este la pământ atât în lot, cât și la nivelul conducerii clubului, care ia în calcul despărțirea de antrenor. Deși au pierdut cu FCSB, Sepsi și CFR, jocul Craiovei nu a fost catastrofal, însă calculele nu au fost făcute corect pentru cele trei jocuri, Reghecampf crezând că va putea duce primele două partide cu același unsprezece. Jocul de la Cluj era din start cel mai puțin important, iar după insuccesele cu FCSB și mai ales Sepsi, înfrângerea din Gruia a venit natural. Acum însă Craiova trebuie să pregătească barajul prin acest joc contra Farului. Una este să vină Botoșani pe ”Ion Oblemenco” iar tu să ai patru înfrângeri consecutive, sau trei înfrângeri și un egal și alta este să câștigi azi, să repari cât de cât relația cu fanii, iar stagiunea să o închizi cu o calificare în Conference League.

Farul a făcut un play-off modest în care nu a învins-o de cât pe inexistenta FC Argeș. E drept că lui Hagi i-a lipsit în jumătate din partide golgeterul Jefte, doar că asta reprezintă o scuză până la un anumit punct, iar primul care își dă seama de lipsurile echipei este chiar Gh.H. În situația constănțenilor, mai multe cluburi au procedat astfel cu jucătorii, pentru a-i motiva: dacă bateți și obțineți poziția superioară în clasament, o parte din banii încasați din drepturile tv, vă revin vouă. Este cam singura variantă de a-i face pe jucători să uite de vacanța care urmează și a se focusa pe acestă partidă. Va proceda astfel Farul? Va fi suficient?

Universitatea Craiova – Farul: cote și pronostic

Meciul tur a arătat îngrozitor pentru constănțeni. Ei au pierdut cu 3-0, dar puteau să încaseze mult mai multe goluri. Hagi este imprevizibil în privința alegerilor pe care le face referitoare la primul unsprezece. Pentru el este extrem de important să le dea minute tinerilor din două motive, ca să capete experiență în perspectiva sezonului viitor și pentru a le crește cota. De exemplu, în jocul de la Ovidiu contra Universității,   a început cu Grameni, Radaslavescu și Sali.  O va face din nou? E posibil. Craiova va fi fără căpitanul Bancu, în rest neexistând probleme majore. Cred în nevoia oltenilor de a fi în priză înaintea partidei cu Botoșani. Vor fi mai concentrați și mai îndârjiți iar asta ar putea face diferența. Iau Craiova la victorie pentru o cotă de 1.97 oferită de Public Win. 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 8
Calcul:
-312 RON
ROI:
-24.0 %
Pariuri:
156 / 1 / 138
Calcul:
-41 RON
ROI:
-0.1 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
5 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 297
156 / 1 / 138
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Universitatea Craiova

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii