U Craiova – Calaras: pont din Liga 2

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga a doua.

Partida U Craiova – Calarasi se joacă astăzi, ora 18:30, pe stadionul Ion Oblemenco (Craiova).

Craiova – Calarasi ar fi fost un meci absolut fantastic dacă cei din conducerea gazdelor nu ar fi fost preocupați doar cu sărbătorirea promovării și ar fi discutat și cu reprezentanții firmei Eventim, cea care asigură ticketingul la meciurile de pe stadionul Ion Oblemenco.  

Ce legătură are asta cu pariurile, mă veți întreba? Păi să vă explic. Craiova trebuia să primească trofeul de campioană a Ligii a 2-a astăzi pe o arena ocupată în proporție de 25%. De altfel, Eugen Trică a și anunțat fanii că va fi sărbătoare mare la meciul cu Dunărea Călărași, doar că ce să vezi? Conducerea clubului nu a luat legătura din timp cu cei de la firma Eventim pentru a se asigura că se vor tipări bilete, iar la câteva ore după conferința lui Trică, pe site-ul official al clubului a apărut un comunicat care anunța că jocul va fi fără spectatori, din cauză ca nu este timp pentru tipărirea biletelor. 

Acum mă întorc la fotbal. Craiova sărbătorește promovarea de câteva zile. Această ultimă etapă este doar o formalitate pentru olteni, ei neputând să mai piardă prima poziție. 

Călărași este în colaps financiar, dar fotbalistic se agață de orice speranță pentru a prinde barajul de promovare. Fotbaliștii nu și-au mai primit banii de luni de zile, au făcut și greve, au boicotat antrenamente etc. doar că mesajul conducătorilor clubului este clar: singura speranță să mai vedem banii în curând o reprezintă promovarea, implicit accesul la banii din drepturile TV.  

U Craiova – Dunărea Călărași: cote și prognostic 

Dacă meciul ar fi fost cu spectatori, mergeam pe orgoliul oltenilor, nu neapărat pe prospețimea lor fizică probabil afectată în ultimele zile de sărbătorirea promovării. Așa însă nu cred că U Craiova se va impune, pentru că sunt mai puțin motivați ca cei de la Călărași. Vă recomant așadar o cotă de 1.67 pentru un X2 la acest meci.   

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 4
Calcul:
+235 RON
ROI:
19.6 %
Pariuri:
61 / 0 / 54
Calcul:
-751 RON
ROI:
-6.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
8 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 118
61 / 0 / 54
Calcul
ROI: -6.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
U Craiova – Calarași, egal sau victorie Călărași
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde