Toulouse — Caen: pont din Ligue 2

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din Ligue 2.

Partida Toulouse – Caen se joacă astăzi, ora 21:45, pe stadionul Municipal (Toulouse).

Toulouse a început ca din tun sezonul de Ligue 2, dând un semnal extrem de puternic celorlalte formații care au ca obiectiv promovarea. După un 2-2 cu Ajaccio în prima etapă, care nu anunța neapărat tăvălugul, au urmat cinci victorii consecutive, dintre care trei pe teren străin. Nancy, Pau, Bastia, Dijon și Valenciennes au simțit forța echipei antrenate de Philippe Montanier, patru dintre ele fiind învinse la zero.

Pauza prilejuită de meciurile naționalelor nu a însemnat slăbirea ritmului. Toulouse și-a continuat parcursul bun, izbutind un egal la Le Havre (1-1) urmat de două victorii cu Grenoble și Dunkerque în care a înscris șase goluri, primind unul singur.

Pe stadionul Municipal, Toulouse este o forță. De altfel și sezonul trecut a fost echipa cu cele mai multe goluri marcate acasă, 44, ocupând un loc trei în clasamentul partidelor pe propriul teren. În această stagiune pare și mai puternică, având o linie de clasament care conține 3 victorii, 1 egal și nicio înfrângere, golaveraj 8-4.

Caen ocupă locul 13 după 9 partide în ciuda unui start foarte bun cu trei victorii în primele patru partide. A urmat însă o serie nefericită de trei înfrângeri și două remize în ultimele cinci etape, trei dintre partide încheindu-se fără ca fotbaliștii lui Stephane Moulin să fi marcat gol. Linia de clasament în deplasare nu este neapărat rea, Caen izbutind o victorie, două egaluri și înregistrând un eșec, pe terenul lui Ajaccio.

Toulouse – Caen

Având în Healey și Onaiwu doi oameni extrem de periculoși, fiecare cu câte cinci reușite în debutul de sezon, Toulouse va încerca în seara asta să își păstreze distanța de șase puncte față de Socheaux și șapte față de Auxerre. Caen este o echipă incomodă, bine organizată, căreia îi dai greu gol, dar merg pe trupa în forma, cu încredere și vă recomant o cotă de 1.63 pe care Public Win o oferă unui succes al gazdelor.  

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Toulouse
Comentarii