SV Lafnitz — FC Juniors: pont din Liga 2 Austria

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila va recomanda un meci din Liga 2 Austria.

Meciul Lafnitz – FC Juniors se joaca astazi, ora 19:30, pe Sportplatz Lafnitz (Lafnitz).

Una se bate cu sanse importante la promovare, cealalta cauta sa evite retrogradarea. La prima vedere, Lafnitz – FC Juniors pare una dintre cele mai dezechilibrate partide ale zilei. 

Gazdele de la SV Lafnitz conduc 2.Liga cu 34 de puncte dupa din 14 meciuri, avand un avans de 4 puncte fata de Liefering dar si un meci mai putin disputat. Finalul lui 2020 a apartinut trupei lui Philipp Semlic care a adunat sase victorii consecutive reusind sa devina lider. Intreruperea de peste doua luni a campionatului nu pare sa o fi afectat pe Lafnitz care, in prima etapa, a reusit o revenirea spectaculoasa in deplasarea de la Lustenau, intorcand scorul de la 0-2 la 3-2!

Juniors este in schimb pe tobogan. Dupa un inceput de sezon in care a pierdut un singur meci din opt, lucrurile au inceput sa o ia razna iar rezultatele au devenit dezastruoase. Formatia din Pasching a fost invinsa de patru ori in cinci etape iar la final de 2020 era pe loc retrogradabil. Nici pregatirea nu a ajutat prea mult, Juniors pierzand ultimele patru meciuri de pregatire. Colac peste pupaza, prima etapa din acest an a insemnat un 0-3 acasa cu Wacker Innsbruck!

SV Lafnitz – FC Juniors: cote si pronostic

Un singur element statistic o ajuta pe Juniors inaintea acestui meci: nu a pierdut niciuna din ultimele cinci deplasari de la Lafnitz. Si totusi, vorba lui Emil Gradinescu, statisticile sunt ca bikini, arata multe, dar nu esentialul. Ceea ce conteaza la startul acestei partide este diferenta imensa de forma si valoare din acest sezon, dovada stand si faptul ca Lafnitz a invins in tur cu 2-1. Va propun o excelenta cota de 1.77 pe care Public Win ne-o ofera pentru un succes al lui SV Lafnitz.  

Nu uitati totodata ca pe pagina noastra gasiti o selectie a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo va puteti inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte castiguri potentiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-409 RON
ROI:
-20.5 %
Pariuri:
36 / 0 / 32
Calcul:
-495 RON
ROI:
-7.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 69
36 / 0 / 32
Calcul
ROI: -7.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie SV Lafnitz