Marco Birlan
Marco Birlan
In 7 h. 17 min.

Spania — Suedia: ponturi EURO 2020

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.59 pentru infruntarea din grupele EURO 2020 dintre Spania si Suedia.

Spania: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Spania este afectata de COVID-19 si tocmai si-a pierdut cel mai experimentat mijlocas – pe Sergio Busquets. Dupa jucatorul Barcelonei a fost confirmat pozitiv si fundasul Diego Llorente, fapt pentru care Luis Enrique a decis sa mai aduca unii jucatori la lot.

Totusi ambitia sa de a nu miza pe oameni de la Real Madrid ramane, astfel ca Sergio Ramos, Nacho sau Marco Asensio nu vor evolua la turneul final. Greul pe faza ofensiva urmeaza sa fie dus de Gerard Moreno si Alvaro Morata, insa suporterii il contesta vehement pe atacantul celor de la Juventus.

Suedia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Suedia a primit si ea o lovitura importanta, poate mult mai mare decat cea a ibericilor. Proaspat revenit la nationala, Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat si va rata ultimul sau Campionat European din cariera.

La o nationala de nivelul Suediei acest lucru se simte, iar acum Isak ramane cea mai mare amenintare din compartimentul ofensiv. Scandinavii au disputat 3 partide amicale in ultima perioada, reusind sa treaca de Estonia, Finlanda si Armenia.

Spania vs Suedia: Cote la pariuri şi pronostic

Cele doua au evoluat si in campania de calificare, atunci cand Spania s-a clasat pe primul loc, cu 26 de puncte. Suedezii i-au urmat pe iberici, la 5 puncte diferenta. Este clar ca avem o favorita certa – trupa lui Luis Enrique.

In ciuda controverselor si a problemelor medicale, Spania ramane o forta europeana, ce poate oricand sa lupte pentru trofeu. Koke, Llorente, Moreno sau Morata reprezinta principalele amenintari pentru suedezi, iar noi vom merge pe o victorie a „Furiei Roja”.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 15
Calcul:
-666 RON
ROI:
-23.8 %
Pariuri:
687 / 8 / 488
Calcul:
-5 651 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 28
13 / 0 / 15
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1187
687 / 8 / 488
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Spania castiga