Karbacher
Karbacher
In 2 h. 55 min.

Cota 2 — 14 iunie 2021

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de luni, 14 iunie 2021, care vine de la meciurile Polonia - Slovacia şi Spania - Suedia.

Pronosticuri Polonia - Slovacia

Polonia şi Slovacia vor juca pe "Krestovsky" din Sankt-Petersburg, în Grupa E de la EURO 2020. Meciul va începe de la ora 19:00 şi conform caselor de pariuri autorizate, echipa antrenată de Paulo Sousa porneşte cu şansa întâi. În preliminarii "Biało-czerwoni" au terminat pe primul loc într-o grupă cu Austria, Macedonia de Nord, Slovenia, Israel şi Letonia. Piotr Zieliński, Arkadiusz Milik şi au ca obiectiv să se califice cel puţin ca la precedentul turneu final, în sferturile de finală. Krzysztof Piątek a ratat EURO 2020 din cauza unei accidentări. Slovacia s-a calificat din nou la turneul final, după ce în Franţa s-a calificat în optimi dintr-o grupă cu Ţara Galilor, Anglia şi Rusia, fiind eliminată în optimi cu 3-0 de Germania. Echipa antrenată de Štefan Tarkovič s-a clasat pe locul 3 în preliminarii, într-o grupă cu Croaţia, Ţara Galilor, Ungaria şi Azerbaidjan, însă s-a calificat după ce a trecut în semifinalele barajului de Irlanda, 0-0 şi 4-2 după executarea loviturilor de departajare şi în finală de Irlanda de Nord, 2-1 după prelungiri. La casa de pariuri Betano "se califică Polonia" cota este de 1.45 iar "se califică Slovacia" de 2.65. Favorita Grupei E este Spania şi la prima vedere, Polonia se va bate cu Suedia pentru locul 2. "Sokoli" au câţiva jucători buni precum Martin Dúbravka, Marek Hamšík, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Tomáš Suslov sau Róbert Boženík, însă rămâne de văzut dacă vor reuşi să câştige măcar un punct cu leşii.

Ponturi pariuri Spania - Suedia

Spania şi Suedia se vor întâlni pe stadionul "La Cartuja" din Sevilla, în Grupa E de la EURO 2020. Meciul va începe de la ora 22:00 şi e de aşteptat să fie câştigat de iberici, care vor juca pe teren propriu şi sunt favoriţi de a câştiga grupa. Cele două ţări s-au mai întâlnit şi în preliminariile Campionatului European, spaniolii câştigând acasă cu 3-0 şi remizând 1-1 în deplasare. Spania şi Suedia s-au clasat pe primele două locuri, fiind urmate de Norvegia, România, Malta şi Insulele Feroe. "La Roja" nu-l are în lot pe Sergio Ramos de la Real Madrid iar "Blågult" pe Zlatan Ibrahimović de la AC Milan, ambii fiind accidentaţi. Echipa antrenată de Luis Enrique are probleme mari, pentru că Sergio Busquets de la FC Barcelona şi Diego Llorente de la Leeds United au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Selecţionerul a decis să apeleze la mai mulţi jucători de rezervă, pentru a acoperi eventualele forfait-uri din cauza COVID-19, Kepa Arrizabalaga de la Chelsea, Raúl Albiol de la Villarreal CF, Pablo Fornals de la West Ham United, Carlos Soler de la Valencia CF, Brais Méndez de la Celta Vigo şi Rodrigo Moreno de la Leeds United. "La Roja" are cota 10.00 ca să câştige trofeul, la fel ca Germania şi Italia, favorite fiind Franţa, Anglia şi Belgia. Scandinavii nu au mai câştigat cu Spania din 2006, însă au un lot bun, cu Victor Lindelöf, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Viktor Claesson, Dejan Kulusevski, Marcus Berg sau Alexander Isak şi vor încerca să obţină un egal cu ibericii.

► Pronosticuri

► Polonia - Slovacia: fără gol în primele 20 de minute, cota 1.39

► Spania - Suedia: Victorie Spania, cota 1.45

► Cota 2 finală: 2.01

 

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 35
Calcul:
-95 RON
ROI:
-1.5 %
Pariuri:
1392 / 26 / 1197
Calcul:
+5 486 RON
ROI:
+2.1 %
Karbacher

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
30 / 0 / 35
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2617
1392 / 26 / 1197
Calcul
ROI: +2.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Polonia - Slovacia fără gol în primele 20 de minute | Spania - Suedia 1