SPAL — Empoli: pont din Serie B

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila va recomanda un meci din Serie B.

Meciul SPAL – Empoli se disputa astazi, ora 17:00, pe stadionul Paolo Mazza (Ferrara).

Spal si Empoli sunt doua dintre cele mai puternice echipe din Serie B, candidate clare la promovare. Dupa 22 de etape Spal este pe sase, avand 35 de puncte, cu 4 mai putine decat echipa de pe locul secund, Monza. Se stie ca in liga secunda italiana, primele doua promoveaza direct, in timp ce locurile 3-8 disputa un mini-turneu de promovare. Spal a inceput anul furtunos, a strans trei victorii la rand, dupa care au inceput problemele de forma, ultimele patru partide insemnand trei egaluri si o infrangere pentru fotbalistii lui Marino Pasquale.

Empoli este lider in Serie B, cu 43 de puncte iar o victorie astazi ar putea-o distanta la 7 puncte. De la inceputul anului, lucrurile au mers excelent pentru trupa lui Alessio Dionisi, care a castigat de trei ori si a remizat de alte trei. De altfel, Empoli nu a mai pierdut din etapa a 6-a, ceea ce, intr-un campionat atat de echilibrat, este remarcabil. 

Spal – Empoli: cote si pronostic

Chiar daca trece printr-un moment mai dificil, Spal nu si-a pierdut totusi capacitatea de a inscrie! Echipa din Ferrara are opt jocuri la rand in care a marcat cel putin o data iar pe teren propriu are o singura partida in care nu a punctat. Empoli este de asemenea o echipa care propune un fotbal generos. Ultimele patru rerzultate suna astfel: 2-2 cu Pescara, 1-1 cu Monza, 3-1 cu Frosinone si 2-2 cu Lecce. In consecinta, va propun o cota de 1.74 pe care Public Win o puna la bataie pentru un meci in care ambele sa marcheze. 

Nu uitati totodata ca pe pagina noastra gasiti o selectie a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/  iar de acolo va puteti inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte castiguri potentiale! 

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.74
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 11
Calcul:
-352 RON
ROI:
-16.8 %
Pariuri:
33 / 0 / 31
Calcul:
-612 RON
ROI:
-9.6 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
10 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 64
33 / 0 / 31
Calcul
ROI: -9.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe marcheaza
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide