Southampton – Sheffield Utd: pont din Premier League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Premier League.

Meciul Southampton – Sheffield Utd se joacă duminică, ora 14:00, pe St.Mary s Stadium (Southampton).

Southampton poate urca astăzi pe loc de Champions League. Cine și-ar fi imaginat așa ceva după 12 etape? Formația antrenată de Ralph Hasenhuttl are până acum un sezon excepțional și dacă nu ar fi fost acel final nebun de joc cu Manchester United, acum am fi discutat despre o serie de 9 meciuri consecutive fără înfrângere pentru Sfinți. 

Dacă te uiți pe rezultatele acasă ale lui Southampton din acest sezon, este imposibil să nu observi  o ciudățenie: a marcat fix două goluri în fiecare joc. Astfel, a obținut trei succese dar și două înfrângeri, Tottenham și Manchester United fiind singurele capabile să înscrie cinci, respectiv trei goluri. Ce m-a impresiont la Southampton este jocul de la Brighton din etapa trecută. Veneau după acel 2-3 dureros și greu de acceptat cu United, au fost conduși cu 1-0 și totuși au găsit resurse să câștige toate punctele.

Sheffield este în schimb la pământ. Bine, in Anglia nu poți spune niciodată că o echipă este resemnată și că nu poate produce oricând o surpriză, dar ce poți spune despre o formație care are o suită de șase înfrângeri și care ocupă ultimul loc cu doar un punct?

Southampton – Sheffield Utd, cote și pronostic

Nu văd alt rezultat decât o victorie pentru Southampton. Am observat în ultima vreme ce probleme au avut multe dintre formațiile europene implicate în cupe europene, ce puncte neașteptate au pierdut după jocuri în Champions sau Europa League. Nu este însă cazul lui Southampton, care a avut o săptămână sa pregatească acest joc. Public Win ne oferă o cotă generoasă de 1.70 pentru un succes al Sfinților!

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/  iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale!

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 5
Calcul:
+16 RON
ROI:
1.3 %
Pariuri:
58 / 0 / 54
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-9.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
7 / 0 / 5
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 113
58 / 0 / 54
Calcul
ROI: -9.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Southampton
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde