Slovacia — Luxemburg: ponturi pentru un meci din preliminariile Euro 2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din preliminariile Euro 2024, la cote de 2.55 & 1.65.

Meciul Slovacia - Luxemburg este programat joi, 23 martie, de la ora 21.45 pe stadionul City din Trnava.

Slovacia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Slovacia este într-o groapă de formă. Selecționerul italian Calzona încearcă să găsească soluții, dar fostul secund al lui Maurizio Sarri are mari dificultăți. Slovacii au jucători buni ca Skriniar.(Inter, din vară la PSG), Lobotka (Napoli) sau Pekarik (Hertha), dar nu reușesc să lege o echipâ competitivă. Înfrângerile dureroase din 2022 cu Kazahstan sau Azerbaidjan din Nations League au adus o atmosferă greu de gestionat în cadrul lotului. Italianul Calzona încă așteaptă prima victorie, deși are deja 4 meciuri pe banca slovacilor. De altfel, naționala slovacă are o singură victotie în ultimele 7 meciuri, iar acasă nu a mai câștigat de peste 18 luni!

Luxemburg - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Luxemburg este una dintre surprizele plăcute din ultimii ani. Sub conducerea lui Luc Holtz încă din 2010, micuța echipa națională a început să strângă rezultate remarcabile! 3-3 cu Turcia și 2-2 cu Ungaria, care a dat de pământ cu  Anglia sunt câteva exemple din 2022. Cu fotbaliști în marile campionate și cu un plan foarte bine pus la punct, Luxemburg are o șansă mare la Bratislava. Vedeta echipei este Gerson Rodriguez, un portughez naturalizat care este în proprietatea lui Dinamo Kiev care l-a împrumutat în Emirate la Al Wehda. Luxemburg a pierdut un singur meci din ultimele 8, 0-2 cu Turcia, iar în deplasare a fost învinsă o singură dată în ultimele 18 luni. Portugalia, Bosnia, Islanda și Liechtenstein sunt celelate echipe din grupă, iar un succes în Slovacia ar fi un mesaj puternic.

Slovacia - Luxemburg Cote la pariuri si ponturi pariuri

Slovacia a câștigat ambele meciuri directe de până acum, dar ultimul succes a fost acum 8 ani și s-au s schimbat multe de atunci. Luxemburg este în ascensiune și dacă au făcut egal cu Turcia sau Ungaria, pot scoate ceva și la Trnava, în debutul din preliminariile pentru Euro 2024. De aceea, ponturile mele sunt: Victorie Luxemburg sau Egal & Marchează Luxemburg. Favbet oferă cote bune pentru aceste alegeri: 2.55 & 1.65.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Victorie Luxemburg sau egal
Cf
Cote
2.55
Ponturi
Luxemburg marchează
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Euro 2024
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Victorie Luxemburg sau egal Luxemburg marchează
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token