Slovacia — Luxemburg: pariul zilei calificări Campionatul European

Acțiune

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din preliminariile Campionatului european din 2024, la o cotă de 1.85.

În preliminariile europeanului din 2024, grupa J, pe City Arena din Trnava, Slovacia joacă cu Luxemburg, joi, 23 martie, cu începere de la ora 21:45.

Slovacia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Slovacia începe parcursul într-o grupă în care favorită este Portugalia, celelalte echipe fiind de nivelul naţionalei coordonate de italianul Calzona.

O absenţă extrem de importantă în defensiva gazdelor este a lui Milan Skriniar, fundaşul ce joacă la Inter Milano fiind accidentat.

SLOVACIA (4-4-3): Dubravka - Petarik, Hancko, De Marco, Obert - Hrosovsky, Lobotka, Benes - Suslov, Bozenik, Duda. Antrenor: Francesco Calzona.

Luxemburg: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Luxemburg e una dintre grupările care pot produce surprize în această grupă a preliminariile, mai ales având în vedere adversarii pe care îi are în grupa J.

Oaspeţii nu au probleme de lot înaintea acestei prime confruntări din preliminarii.

LUXEMBURG (4-4-2): Moris - Jans, Chanot, Mahmutovic, Pinto - Thill, Olesen, Barreiro, Sanches - Sinani, Rodrigues. Antrenor: Luc Holtz.

Slovacia - Luxemburg: Cote la pariuri şi pronostic

În meciurile directe, jucate tot în preliminarii, slovacii conduc cu 4-1, singura victorie a naţionalei Luxemburgului datând din 2011, într-o partidă amicală. Cum am menţionat e o grupă în care Portugalia nu ar trebui să aibă probleme, mai ales că alături de cele două naţionale implicate în jocul de la Trnava, le mai regăsim pe Islanda, Bosnia şi Liechtenstein.E primul meci al slovacilor în noua campanie de calificare cu un adversar destul de incomod în ultimii ani, dar echipa pregătită de italianul Francesco Calzona e favorită şi se poate impune diseară.

Informaţii despre această confruntare puteţi găsi şi în centrul de pariere de pe siteul nostru.

Ponturi
Gazdele câştigă şi se înscriu cel puţin 2 goluri în meci (peste 1,5)
Cf
Cote
1.85
Va fi acest pariu castigator?
Gazdele câştigă şi se înscriu cel puţin 2 goluri în meci (peste 1,5)
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token