Sivasspor — Besiltas: pont din Superliga Turcă

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomadă goluri într-un meci din Superliga Turcă.

Partida Sivasspor – Besiktas se joacă astăzi, ora 19:00, pe stadionul Yeni 4 Eylul (Sivas)

Sivas și Beșiktas sunt cele mai în formă două echipe ale ultimelor două luni. Într-un clasament al precedentelor zece etape, trupa lui Segen este lider, cum de altfel este și la general, iar Sivasspor o secondează.

Sivasspor are o serie de 12 meciuri fără înfrângere în campionat, care se împart în șase succese și tot atâtea remize. Ultimele evoluții au fost tot mai bune pentru formația experimentatului Riza Calimbay, aceasta câștigând patru din ultimele cinci dispute. Cât privește golurile, ele nu lipsesc din partidele lui Sivas, ultimele rezultate fiind un indicator al spectaculozității acestei echipe: 3-2 la Gencler, 3-1 cu Konya, 4-2 la Antalyaspor!

Beșiktaș este la rândul ei într-un moment bun. Liderul campionatului a izbutit să câștige opt din ultimele unsprezece partide, pierzând o singură dată în deplasarea de la Kasimpasa. De altfel aceea a fost și unica înfrângere în deplasare din acest an pentru Vulturi. Partidele lui Beșiktaș sunt de obicei cu multe goluri, nefiind întâmplător faptul că are cel mai bun atac din Turcia, cu 72 de reușite în 33 de confruntări.

Sivasspor – Beșiktaș: cote și pronostic

Mai mulți factori mă fac să cred că ar putea fi un meci cu goluri. În primul rând că în ultimele partide ale celor două s-a marcat foarte mult – 18 goluri în precedentele 5 ale lui Sivas și 16 în ultimele 5 ale lui Beșiktas. Nici istoria partidelor directe nu ne dezamăgește din acest punct de vedere: cu o singură excepție, ultimele 9 confruntări au produs cel puțin trei goluri. Așadar vă propun o cotă de 1.92 pe care Public Win o oferă pentru un peste 2.5 goluri.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 8
Calcul:
-51 RON
ROI:
-2.8 %
Pariuri:
51 / 0 / 49
Calcul:
-1 026 RON
ROI:
-10.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
10 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 100
51 / 0 / 49
Calcul
ROI: -10.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel puține trei goluri în meci