Simona Halep — Nastasja Schunk: pont din Roland Garros

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de pe tabloul feminin de la Roland Garros.

Partida Simona Halep – Nastasja Schunk se joaca astazi, ora 17:00, pe terenul Simonne-Mathieu (Paris).

Simona Halep incepe drumul din acest an de la Roland Garros impotriva unui lucky-loser, tanara jucatoare din Germania Nastasja Schunk.

Nemtoaica reusise sa treaca in primele doua tururi ale calificarilor de brazilianca Pigossi si de jucatoarea din Paraguay, Veronika Cepede, dar fusese invinsa in trei seturi de americanca Baptiste. Accidentarea acesteia din urma i-a deschis calea lui Schunk catre primul ei tablou principal de la Paris. Specialista mai degraba a suprafetelor rapide, Schunk a reusit finala la Wimbledon in turneul junioarelor din 2021.

Halep nu a avut cea mai buna pregatire pentru cel de-al doilea Grand Slam al anului, reusind sa castige patru partide si sa piarda doua in turneele la care a luat startul, Madrid si Roma. Infrangerile cu Jabeur si Collins au fost categorice si, cu siguranta, i-au ridicat niste semne de intrebare referitoare la ceea ce trebuie sa faca pentru a ajunge macar in saptamana a doua la Paris. Ceea ce mi se pare important este faptul ca Simona a ajuns la Paris cu aproape o saptamana inaintea turneului, ca a putut sa se reacomodeze cu zgura, mingiile, conditiile meteo. In acelasi timp, Parisul a devenit o a doua casa pentru Halep de cand se antreneaza cu Patrick Mouratoglu, iar pentru jucatoarea noastra este extrem de importanta starea psihica la startul turneelor.

Simona Halep – Nastasja Schunk: cote si pronostic

E clar ca Roland Garros este turneul favorit al Simonei. Cele trei finale disputate, preferinta ei pentru zgura, faptul ca mingea nu este la fel de rapida ca pe hard, o ajuta pe Simona. Totodata, pe ce a devenit mai experimentata, am observat ca ea a reusit sa intre tot mai bine in turneele de Grand Slam. La inceputul carierei avea mereu dificultati in primele meciuri, nu si in ultima vreme. Joaca impotriva unei jucatoare neexperimentate, careia nu ii place neaparat zgura, iar vremea capricioasa, este un alt avantaj pentru Simona, mult mai obisnuita cu asteptarile lungi cauzate de ploaie, schimbare de program etc. Merg pe o victorie lejera a Simonei, care nu cred ca va avea nevoie de mai mult de 17 game-uri pentru a o depasi pe nemtoaica. Cota pe care Public Win o ofera pentru acest pariu este 1.73. Cred ca merita riscata.

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 4
Calcul:
+119 RON
ROI:
11.9 %
Pariuri:
214 / 1 / 195
Calcul:
+199 RON
ROI:
+0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
6 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +11.9 %
Pariuri: 412
214 / 1 / 195
Calcul
ROI: +0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel mult 17 game-uri in meci
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde