Simona Halep — Amanda Anisimova: pont din Bad Homburg

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din turneul feminin de la Bad Homburg.

Partida Simona Halep – Amanda Anisimova se joaca astazi, ora 19:00, pe terenul central de la Bad Homburg.

Pentru a doua saptamana consecutiva, Simona Halep a reusit calificarea in sferturile unui turneu pe iarba, fapt extrem de imbucurator, tinand cont de dezamagirile traite pe suprafata favorita, zgura, in aceasta primavara.

Halep a avut doua partide total diferite la Bad Homburg. In primul tur a trecut extrem de greu de finalista editiei precedente, Ekaterina Siniakova, fiind condusa cu set si break , dar reusind sa produca una dintre revenirile ei clasice, in timp ce a doua partida a fost una fara istoric contra Tamarei Zidansek, careia i-a cedat doar trei game-uri. In acest ultim meci, Halep a impresionat pe propriul serviciu, castigand 91% din puncte cand a pus prima minge in teren, a transformat in break 50% din sansele avute si a obtinut 15 din 19 puncte pe serviciul doi al adversarei.

Amanda Anisimova  are un 2022 solid, invingand in 22 din cele 31 de partide. A castigat un turneu, la inceputul anului (Melbourne Summer Set 2), a avut prezente in a doua saptamana atat la Australian Open cat si la Roland Garros, iar acesta este al cincelea sfert de finala. Parcursul ei la Bad Homburg seaman izbitor cu cel al Simonei, in sensul in care a avut mari probleme in primul tur contra belgiencei Van Uytvanck, pe care a invins-o in tie-breakul decisivului, iar apoi a spulberat-o cu 6-0, 6-2 pe americanca Ann Li. Ce e de remarcat in statistica ultimului joc, este numarul mare de puncte realizat de Anisimova pe al doilea serviciu al lui Ann Li, 15 din 21. E de presupus ca va fi la fel de agresiva si contra Simonei.

Simona Halep – Amanda Anisimova: cote si pronostic

Halep si Anisimova s-au intalnit de doua ori, in ani consecutivi, la Roland Garros. Prima oara s-a impus americanca de origine rusa, cel de-al doilea meci fiind adjudecat categoric de romanca. S-au schimbat multe in cei doi ani trecuti de la precedenta confruntare, Anisimova crescand, Halep fiind in regres. Simona a avut mereu probleme cu jucatoarele care lovesc puternic, iar Anisimova face parte din aceasta categorie. La 20 de ani, Amanda a inceput sa isi aseze jocul, sa elimine din greselile nefortate, iar meciul de astazi va reprezenta un test serios pentru ea. Cred ca Anisimova isi va adjudeca cel putin un set, daca nu chiar meciul, astfel incat va propun o cota de 1.78 oferita de Public Win pentru un meci in care americanca sa castige cel putin 11 game-uri.

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-231 RON
ROI:
-16.5 %
Pariuri:
159 / 1 / 143
Calcul:
-236 RON
ROI:
-0.8 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 304
159 / 1 / 143
Calcul
ROI: -0.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Amanda Anisimova castiga cel putin 11 game-uri in meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii