Shuai Zhang — Sorana Cîrstea: pronosticuri Tenis WTA Birmingham

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zhang vs. Cîrstea.

Duminica la pranz, 19/06/2022, nu mai devreme de ora 13:00, Shuai Zhang si Sorana Cîrstea vor juca in cea de a doua semifinala a competitiei WTA Series Tour de la Birmingham (Regatul Unit, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.87 @ Shuai Zhang vs. 1.94 @ Sorana Cîrstea!

SHUAI ZHANG (#54 WTA)

Are treizeci si trei de ani si multa experienta in spate la nivel WTA Series Tour, cele mai notabile performante obtinandu-le in competitiile de dublu – fiind la ora actuala a #3-a in lume la dublu! Saptamana trecuta s-a impus pe iarba de la Nottingham WTA, facand pereche cu brazilianca Beatriz Haddad Maia, iar aici la Birmingham WTA va juca finala facand pereche cu belgianca Elise Mertens – versus Kichenok/Ostapenko. Daca se va impune in duelul de astazi, s-ar califica in a doua finala a sezonului regulat la simplu, pe precedenda castigand-o pe hardul indoor de la Lyon WTA!

  • VICTORII Zhang vs. Cîrstea: 6-1 6-1 (Miami Masters, 2022, hard outdoor)

SORANA CÎRSTEA (#36 WTA)

Are treizeci si doi de ani si de asemenea multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, are in palmares doua titluri de nivel WTA Series Tour la simplu si alte patru finale pierdute – plus cinci titluri la dublu si alte cinci finale pierdute! De-a lungul carierei a adunat un raport de 32 – 33 (victorii – înfrangeri) pe iarba, avand acum ocazia sa avanseze in premiera in finala unui turneu desfasurat pe acest tip de suprafata (chiar si aceasta semifinala este o premiera pentru romanca daca vorbim de iarba).

  • VICTORII Cîrstea vs. Zhang: 6-3 4-6 6-3 (Cuneo ITF, 2008, zgură), 6-2 6-1 (Strasbourg, 2021, zgură)

Shuai Zhang – Sorana Cîrstea: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata intre cele doua combatante, luand in considerare evolutiile pe care le-au avut pana-n aceasta faza a competitiei, cu un plus pe parte de forma de moment pentru asiatica! Shuai Zhang a trecut greu de o alta romanca in faza optimilor de finala – Elena Gabriela Ruse (6-2 2-6 7-5) – dar adevaratul rezultat important l-a obtinut in faza sferturilor de finala cu Dayana Yastremska (7-5 6-4 / trei asi expediati, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de doua ori, realizand patru break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, Sorana Cîrstea i-a aplicat o corectie sarboaicei Alexandra Krunic (6-1 6-1) in faza optimilor de finala si a luptat frumos in faza sferturilor de finala cu croata Donna Vekic (5-7 6-3 6-4 / doua ore si jumatate petrecute pe teren, cinci asi expediati, unsprezece duble greseli comise, si-a cedat serviciul de cinci ori, realizand sase break-uri pe parte de retur din noua oportunitati avute).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde