Sevilla — PSV: pont din Champions League

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila vă propune un pariu din Champions League.

Partida Sevilla – PSV se joacă astăzi, ora 19:45, pe stadionul Ramon Sanchez Pisjuan (Sevilla).

Se joacă fotbal cu cuțitul în dinți la Sevilla în această seară. Câștigătoarea ediției trecute a Europa League are nevoie de o înșiruire aproape miraculoasă de rezultate pentru a prinde primăvara Champions League. Spun miraculoasă pentru că andaluzii traversează o perioadă cumplită atât în campionat cât și în Europa.

Sevilla nu a mai bătut un adversar mai de Doamne-ajută din 26 septembrie. Atunci câștiga cu 5-1 în fața Almeriei și probabil că nimeni nu și-ar fi imaginat că vor urma două luni cu un singur succes și acela în Copa del Rey în fața necunoscutei Quintanar de la Orden. În La Liga Sevilla ocupă locul 15, e la 13 puncte de zona europeană și la doar patru de cea a retrogradării. În Liga Campionilor lucrurile stau astfel:

  1. Arsenal 9p
  2. PSV       5p
  3. Lens      5p
  4. Sevilla   2p

Lesne de dedus că Sevilla nu are nicio victorie după patru partide și că ar trebui să le învingă pe PSV și Lens în ultimele partide și să spere ca Arsenal să facă cel puțin patru puncte din următoarele două confruntări. Partea cu Arsenal nu e imposibilă, dar poate Sevilla să își câștige disputele?

PSV e într-o perioadă magică în campionat. A câștigat primele 13 meciuri și are ca obiectiv acum doborârea unui record stabilit tot de ea, în sezonul 1987-88, de 17 victorii consecutive în primele 17 etape. Nu doar că a bătut pe toată lumea, dar maniera în care o face este impresionantă, exemplul cel mai bun fiind ultimul rezultat, un 3-0 pe terenul lui Twente, echipă care era neînvinsă acasă din mai 2022.

SEVILLA – PSV: cote și pronostic

Foarte important în ecuația calificării s-ar putea dovedi ceea ce s-a întâmplat în tur. Sevilla a condus la Eindhoven cu 1-0 și 2-1, fiind egalată de PSV în prelungirile partidei. Acum andaluzii nu au decât varianta ofensivei totale, cu condiția însă de a putea să domine o echipă cu încrederea celei antrenate de Peter Bosz. Cotele îi indică pe neerlandezi favoriți (2.72 Sevilla – 2.68 PSV), însă eu nu cred că vor avea o seară ușoară pe stadionul Ramon Sanchez Pisjuan. În consecință merg pe o partidă în care ambele formații să înscrie iar la final să avem cel puțin trei goluri. Cota pusă la bătaie de Mr.Bit? 1.96!

Ponturi
Ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri în meci
Cf
Cote
1.96
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Champions League
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri în meci
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token