Serbia – Ucraina: ponturi pariuri preliminarii EURO 2020

Expertul Legalbet, Marco Birlan, vă recomandă un pronostic de cota 1.50, pentru infruntarea dintre Serbia si Ucraina.

Serbia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Este ultima sansa pentru Serbia, care are nevoie de un miracol diseara pentru a ajunge la EURO 2020 de pe pozitia secunda. Acestia se afla la un punct in spatele Portugaliei, iar astazi sunt obligati sa castige. In cazul unui succes, vecinii Romaniei vor ajunge la 16 puncte, insa victoria nu le este suficienta acestora. Sarbii asteapta un miracol de la luxemburghezi, care vor primi vizita Portugaliei. Acestia trebuie sa scoata un punct cu lusitanii, pentru ca Serbia si Portugalia sa faca rocada. E greu de crezut, insa Luxemburg a aratat in aceasta campanie ca se poate lua la tranta cu echipele mai bune. Etapa trecuta, sarbii abia i-au invins pe luxemburghezi, 3-2 pe teren propriu.

Ucraina: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Oaspetii au dominat categoric aceasta grupa si cu siguranta vor avea un cuvant de spus la EURO 2020. Acestia au 19 puncte acumulate si nu au pierdut nici macar o partida. In turul de pe teren propriu, ucrainienii i-au umilit pe sarbi cu scorul de 5-0, asadar trebuie sa vedem si o zvacnire de orgoliu din partea gazdelor. Etapa trecuta, Ucraina a invins-o pe Portugalia pe teren propriu cu scorul de 2-1, mentinand suspansul pentru calificare pana in ultima runda.

Serbia – Ucraina: Cote la pariuri şi pronostic

Ucraina vine in Serbia pentru palmares si pentru a-si pastra invincibilitatea. Oaspetii nu mai au nimic de pierdut si cred ca se va vedea relaxarea in jocul lor. De partea cealalta, Serbia este obligata sa castige pentru a mai spera. Ma astept sa incerce sa rezolve meciul inca din prima repriza, pentru a arunca un ochi peste duelul lusitanilor.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 20
Calcul:
-548 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
649 / 8 / 461
Calcul:
-5 428 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
21 / 0 / 20
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
649 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Serbia castiga minim o repriza