Biletul zilei 17.11.2019 fotbal C.E.2020

Rafa va ofera biletul zilei din fotbal pentru ziua de duminica, 17.11.2019.

Biletul zilei 17.11.2019 fotbal C.E.2020

Va propun doua meciuri din preliminariile Campionatului European de Fotbal din anul 2020. Cotele alese sunt de la casa de pariuri Betano.

Kosovo vs Anglia

Cei din Kosovo au jucat curajos in aceste preliminarii. Doar ca infrangerea din Cehia i-a lasat cu 11 puncte in clasament, la patru puncte de Cehia, ocupanta locului second. Calificarea directa nu mai este, asadar, posibila. Golgheterul lor, Vedat Muriqi, autor a patru goluri, nu va juca in acest meci. 

Englezii au marcat pe banda rulanta in aceste preliminarii, ei au 33 de goluri in cont in cele sapte meciuri de pana acum. Acel ultim 7-0 cu Muntenegru a insemnat un nou galop de sanatate pentru englezi.

Ei au 18 puncte in clasament, cu trei mai multe decat cehii. Iar la rezultate directe sunt la egalitate cu acestia, astfel incat calificarea este asigurata.Harry Kane este golgheterul Albionului in aceasta campanie, cu 11 goluri marcate, iar Raheem Sterling a inscris de opt ori.

Anglia va merge in Kosovo cu echipa de baza, de aceea ma astept din nou la multe goluri marcate aici.

Puteti juca aici biletul zilei

Serbia vs Ucraina

Sarbii au 13 puncte in clasament si mai au inca sanse la locul al doilea in grupa. Asta daca Portugalia lui Ronaldo, care a acumulat 14 puncte, se impiedica in Luxemburg. Golgheterul echipei este atacantul Alex Mitrovic, care a marcat noua dintre cele 15 goluri ale sarbilor. Mijlocasul Filip Kostic de la Eintracht, este indisponibil pentru acest meci. 

Ucrainenii s-au calificat relativ usor din aceasta grupa, mana antrenorului Andrei Shevchenko se simte din plin. Ei au 19 puncte in acest moment, acumuland sase victorii si un singur egal, 0-0 in Portugalia. Mijlocasul Taras Stepanenko este suspendat.iar Moraes, Zinchenko si Marlos Bonfim sunt accidentati.

Sarbii mai spera la calificarea directa, ucrainenii sunt calificati si este de asteptat ca motivatia superioara a gazdelor sa aiba castig de cauza.

Prieteni, va rog sa analizati, in fiecare zi, biletele si ponturile de pe site-ul nostru. Nu pariati, sub niciun motiv, sume mai mari decat va permiteti sa pierdeti.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 9
Calcul:
-357 RON
ROI:
-25.5 %
Pariuri:
523 / 35 / 545
Calcul:
-5 485 RON
ROI:
-5.0 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
5 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1104
523 / 35 / 545
Calcul
ROI: -5.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Kosovo vs Anglia x2 si peste 1,5 goluri @ Serbia vs Ucraina 1x si sub 3,5 goluri