Rusia - Scotia: Predictii EURO 2020

Rusia e favorita certa!

Rusii sunt foarte aproape de un nou turneu final!

Rusia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Treaba in grupa I e foarte simpla. Belgia si Rusia dominca categoric, ambele avand cate 15 puncte acumulate. Cele doua sunt urmate de Kazakhstan si Cipru, cu 7 puncte, in timp ce scotienii se pot „lauda” doar cu 6 puncte. In aceste conditii, e greu de crezut ca primele doua formatii nu isi vor asigura calificarea la turneul final din 2020. Rusia a fost prezenta si la Campionatul Mondial din 2018, din postura de tara gazda. Iar acestia nu s-au facut deloc de ras, ajungand pana in sferturi si eliminand-o pe Spania in optimile de finala. 

  • Golaverajul gazdelor arata foarte bine in aceasta campanie de calificare. Rusii au inscris de 18 ori in 6 partide si au incasat doar 4 goluri. A. Dzyuba e golgheterul echipei, cu 6 goluri inscrise.

Scotia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Scotienii nu se mai pot gandi la calificare, mai ales dupa ultimele rezultate. Acestia au 3 infrangeri consevutive suferite si astfel s-au indepartat decisiv de primele 2 pozitii. Rand pe rand, oaspetii au pierdut categoric cu Belgia (scor 0-3), Rusia (scor 1-2) si Belgia (scor 0-4). Doar 5 goluri a marcat Scotia in aceasta campanie de calificare si nu cred ca echipa are capacitatea necesara de a marca si in Rusia.

  • De 3 ori s-au mai intalnit cele doua nationale intr-o partida oficiala pana acum. In 1994 si 1995 cele doua formatii au remizat, in timp ce in duelul din luna Septembrie, rusii s-au impus cu 2-1` in deplasare.

Rusia - Scotia: Concluzii si Pronostic

Rusia are motive de sarbatoare in aceasta seara. Acestia isi pot asigura calificarea si ma astept sa forteze victoria, pentru a-si incanta suporterii. Scotia va juca fara miza si e constienta ca ecuatia calificarii a fost deja decisa. In aceste conditii, victoria gazdelor pare o certitudine.

 

Bonus1000 RON
1 solist
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 18
Calcul:
-241 RON
ROI:
-5.9 %
Pariuri:
651 / 8 / 461
Calcul:
-5 321 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
23 / 0 / 18
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
651 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1 solist