Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Biletul Zilei de la Marco - 10.10.2019

0

Reusim sa evitam surprizele astazi?

Preliminariile EURO 2020 revin in aceasta seara, cu o multitudine de meciuri tari. Ma voi baza pe 3 favorite clare care evolueaza in fata propriilor suporteri. Pentru o mai mare siguranta nu vom merge pe solisti, ci pe PSF1. In total, acestea vor cumula o cota de 2.04.

Rusia - Scotia

Rusii sunt foarte puternici pe teren propriu, iar lotul lor este net superior. Cu jucatori precum Cheryshev si Dzyuba in atac, acestia vor pune in mare dificultate poarta scotienilor. In cazul in care se impun si astazi, in mare masura rusii vor merge mana in mana cu Belgia la Campionatul European de anul viitor. In aceste conditii, nu cred ca scotienii au puterea necesara de a pleca acasa cu puncte. 

PRONOSTIC: psf1 (1.40)

Croatia - Ungaria

Croatia are de luat o revansa morala fata de maghiari, dupa infrangerea din deplasare. In al doilea rand, acestia trebuie sa isi respecte blazonul de finalisti la Cupa Mondiala. Luka Modric va conduce compartimentul median al gazdelor si Balonul de Aur are capacitatea de a decide de unul singur orice partida. De altfel, Ivan Perisic, noul jucator al celor de la Bayern Munchen, e anuntat titular si cu siguranta acesta va avea cateva ocazii bune de a marca.

PRONOSTIC: psf1 (1.27)

Olanda – Irlanda de Nord

Nord-irlandezii au uimit pe toata lumea, aflandu-se la conducerea unei grupe cu Germania si Olanda. Totusi, acestia nu au jucat cu cei doi granzi, iar astazi Olanda ma astept sa isi impuna suprematia. Depay & co. sunt net superiori din toate punctele de vedere, iar „portocala mecanica” nu concepe sa rateze inca un turneu final.

PRONOSTIC: psf1 (1.15)

 

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.04
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 7
Calcul:
-39 RON
ROI:
-2.2 %
Pariuri:
345 / 6 / 264
Calcul:
-5 670 RON
ROI:
-9.2 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
11 / 0 / 7
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 617
345 / 6 / 264
Calcul
ROI: -9.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
ponturile sunt in articol