Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Rusia – Danemarca: ponturi CE de Handbal

Expertul Legalbet Paul va recomanda doua pronosticuri de la partida Rusia - Danemarca, de la Campionatul European de Handbal.

Miercuri, de la ora 21:30, in “Malmo Arena”, avem meciul Rusia - Danemarca, din grupa E de la CE de Handbal. Danezii vor sti la ora partidei daca mai au sanse la calificare.

Rusia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rusia s-a calificat la acest turneu final in urma unei grupe usoare, in care a fost nevoita sa treaca de Slovacia si Italia pentru a ocupa locul secund, in spatele Ungariei. Cum acum doi ani, rusii nici n-au ajuns la European, sa spunem doar ca sperantele de la acest Euro nu erau foarte mari. Prima partida a fost cu Ungaria, nationala pe care Rusia o cunostea foarte bine. Infrangere la limita, 25-26, cu rusii aruncand in bara la ultima actiune. Cea de-a doua intalnire e de uitat, 23-34 cu Islanda. N-a mers nimic pe faza defensiva.

Danemarca - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Danemarca este campioana olimpica si cea mondiala, dar s-ar putea sa produca o surpriza mai neplacuta decat a francezilor, care deja au parasit competitia din prima faza a grupelor. Danezii au cedat primul duel, 30-31 cu Islanda. Asta desi erau mari favoriti in fata islandezilor. Aruncarea de la 9m a lui Hansen, in ultima secunda, din lovitura libera, nu a adus egalarea. Si daca tot vorbim de remize, asta s-a intamplat in meciul doi, 24-24 cu Ungaria. Din nou, nordicii nu aveau cum sa scape victoria, daca era sa ne luam dupa casele de pariuri. Hansen a ratat iar aruncarea castigatoare, dar putem spune ca a cam fost aparare in semicerc si Danemarca merita un 7m.

Rusia - Danemarca: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Rusii sunt eliminati, dar Danemarca inca mai spera. Dar pentru a merge mai departe, nordicii au nevoie, in primul rand, ca Islanda sa bata Ungaria in meciul de la 19:15. Apoi, ar trebui sa vina randul lor sa treaca de Rusia. In cazul unui scenariu favorabil, nu cred ca danezii vor avea rabdare sa lase toata treaba pentru repriza secunda. Sunt patiti la acest turneu final si vor aborda meciul cu seriozitate si dorinta sa-l incheie cat mai devreme. Chiar si daca se va juca doar pentru palmares, cred ca exista posibilitatea ca ambele pronosticuri sa fie castigatoare.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.78
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.72
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
19 / 1 / 14
Calcul:
-233 RON
ROI:
-6.9 %
Pariuri:
532 / 15 / 408
Calcul:
-841 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 34
19 / 1 / 14
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 955
532 / 15 / 408
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 26,5 goluri in prima repriza Danemarca peste 31,5 goluri