România U21 — Olanda U21: pont din Championship

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de la Campionatul European U21.

Partida România U21 – Olanda U21 se dispută miercuri, ora 22:00, pe Bozsik Arena (Budapesta)

România lui Adi Mutu debutează contra Olandei în primul joc al fazei grupelor de la Euro U21. Să vedem care sunt datele de la care pornește meciul de miercuri.

România a terminat pe doi calificările în spatele Danemarcei, dar înaintea Ucrainei, Finlandei, Irlandei de Nord și Maltei. Prima parte a preliminariilor i-a aparținut lui Mirel Rădoi, cel care a obținut victorii cheie cu Ucraina, Irlanda de Nord și Finlanda. Mandatul lui Mutu a fost mai degrabă modest: succese logice cu Malta, trei puncte vitale dar norocoase în Finlanda, înfrângere în Ucraina și un egal chinuit cu a doua garnitură a Danemarcei. 

Când s-a făcut împărțirea tinerilor între naționala de seniori și cea U21, Mutu i-a primit pe Vlad, Haruț și Olaru din cei pe care la care s-ar fi gândit Rădoi, pierzându-i pe Man, Mihăila și chiar și Ianis Hagi. În plus s-a mai infectat cu coronavirus și Costache, astfel încât a trebuit să se apeleze la Adrian Petre ca vârf. 

Așadar, cum ar putea arăta România U21 mâine? 

Vlad – Haruț, Pașcanu, Chindriș, Boboc – Olaru, Marin, Ciobanu – Moruțan, Ganea, Mățan

Olanda a câștigat o grupă cu Portugalia, Norvegia, Belarus, Cipru și Gibraltar pierzând un singur meci, ultimul, care oricum nu mai conta în clasament. A avut de departe cel mai bun atac al preliminariilor cu o medie de 4.5 goluri pe meci și are în componență jucători (majoritatea titulari) de la Lille, Ajax, PSG, Leipzig, Bruges sau Hertha Berlin. 

România U21 – Olanda U21

Aș vrea să fiu optimist înaintea turneului ăstuia, dar nu pot. Nu cred că avem forța de la Europeanul din 2019, nici ca lot, nici ca selecționer. Merg pe o victorie a Olandei, pentru care Public Win ne oferă o cotă de 1.78.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 86
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Olanda U21