România — Muntenegru: pont din Liga Națiunilor

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga Națiunilor.

Partida România – Muntenegru se joacă astăzi, ora 21:45, pe stadionul Giulești-Valentin Stănescu (București).

Spre diferență de adversarele noastre din grupă, noi am început Liga Națiunilor pe 11 iunie. În premele două partide, naționala României a fost total absentă în Muntenegru și parțial absentă în Bosnia. E drept că la Zenica, echipa lui Edi Iordănescu a jucat totuși ceva și a ratat câteva ocazii rarisime, cea a lui Pușcaș intrând într-un top al actualei ediții de L.N.

Vine momentul revanșei contra Muntenegrului, care ne găsește pe ultima poziție a clasamentului. Cu toate astea jocul împotriva Finlandei și mai ales rezultatul ne fac să credem că România nu este chiar cea mai slabă națională dintre cele patru. Prima repriză împotriva nordicilor a fost foarte consistentă și a arătat un soi de descătușare a fotbaliștilor după blackout-ul din primele două partide. Giuleștiul a ajutat mult, atitudinea publicului la fel, începutul reușit a produs entuziasm iar formula folosită de Iordănescu jr a asigurat o bună circulație și, în anumite momente, o viteză de joc pe care nu o produsesem în mandatul noului selecționer.

Muntenegru a făcut un joc bun contra României în debutul competiției, a evoluat slab în Finlanda iar în partida precedentă, contra Bosniei-Hertegovina, a fost condusă cu 1-0 din minutul 62, egalând cu 13 minute înainte de final. Jocul în sine a fost echilibrat, cu un ușor plus pentru Bosnia care a avut posesie superioară, șuturi în plus pe poartă și patru cornere mai mult.

România – Muntenegru: cote și pronostic

România a fost în creștere de la meci la meci. Marea întrebare este legată de energia pe care o mai au jucătorii, însă acest aspect este valabil și pentru muntenegreni. În plus, cred că lotul României este superior valoric unor muntenegreni lipsiți și de Savic și Jovetic, chiar dacă meciul direct din urmă cu zece zile a fost câștigat de adversarii de azi. Giuleștiul va fi din nou incendiar, entuziasmul nostru va exista, iar România nu cred că va rata astăzi trei puncte. Public Win oferă o cotă de 1.97 pentru un succes al naționalei noastre. V-o recomand cu speranță și încredere!

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 8
Calcul:
-133 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
158 / 1 / 141
Calcul:
-162 RON
ROI:
-0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
7 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 303
158 / 1 / 141
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie România

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea România — Muntenegru

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii