Real Madrid — Villarreal: pont din La Liga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din La Liga.

Partida Real Madrid – Villarreal se joacă astăzi, ora 22:00, pe stadionul Santiago Bernabeu (Madrid) 

Real și Villarreal au începuturi diametral opuse de sezon iar confruntarea din această seară pare mai importantă pentru Unai Emery și fotbaliștii săi. 

Madridul a plecat excelent sub comanda lui Ancelotti. După șase etape conduce în clasament, a pus deja șapte puncte față de Barcelona, a înscris 21 de goluri, aproape de două ori mai multe ca următorul cel mai bun atac din La Liga, oferă primii doi golgeteri ai campionatului, Benzema - Vinicius și vine după cea mai clară victorie a sezonului, 6-1 cu Mallorca. Realul a stat mai mult pe drumuri în ultimele luni, acesta fiind de abia al treilea joc pe teren propriu în toate competițiile. În afara Mallorcăi, doar Celta a mai evoluat pe Bernabeu și a plecat cu un 2-5 categoric.  

Villarreal este neînvinsă în La Liga, dar acum trei zile a reușit prima victorie, după o serie parcă interminabilă de egaluri care au adus-o în situația de a fi la patru puncte de Sevilla și șase de Sociedad (care are însă un meci în plus), echipe cu care probabil își va disputa locurile 3-4. Probabil că va fi și Barca în această luptă pentru ultimele două poziții de UCL. Trupa lui Emery oferă surpriza începutului de stagiune, pe olandezul Aranaut Danjuma, atacant care în cinci meciuri a marcat trei goluri și asta în condițiile în care a fost doar de două ori titular iar prezența lui va fi extrem de importantă în condițiile accidentării lui Gerard Moreno. 

Ambii antrenori au probleme de lot, Kroos, Carvajal, Mendy, Marcelo, Bale și Ceballos lipsind Madridului, Chukwueze și mai ales Gerard Moreno absentând pentru Villarreal. 

Real Madrid – Villarreal: cote și pronostic 

Chiar dacă a impresionat până acum, Real a reușit într-o singură partidă a acestui sezon de La Liga să nu primească gol (1-0 la Betis). Mallorca, Valencia, Celta, Levante sau Alaves au punctat cel puțin o dată în poarta lui Courtois, dovadă că Ramos și Varane nu sunt atât de ușor de înlocuit. Dacă îi adaugi și pe accidentatii Mendy și Carvajal, îți dai seama că Real abordează această perioadă fără linia de patru a campionatului trecut și că Ancelotti va trebui să se bazeze pe atac în aceste luni, până va reuși să omogenizeze o nouă linie de apărare. Villarreal a început să marcheze în ultimele partide: două goluri cu Atletico, tot două cu Atalanta și patru cu Elche. Dacă ne uităm și vedem istoricul confruntărilor directe, observăm că în ultimele șapte au înscris ambele formații iar șase dintre acestea s-au terminat cu cel puțin trei goluri. Așadar, merg pe un GG3+ pentru care Public Win ne oferă o cotă de 1.96. 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Real Madrid – Villarreal, ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri în meci
Comentarii